– Frykt? gjentar Varane spørrende.

Den franske midtstopperen og lagkameratene i Manchester United står ovenfor en av sine største utfordringer denne sesongen når de møter Manchester City i FA-cupfinalen lørdag ettermiddag.

Og det farligste våpenet for de ferske seriemesterne vil nok de fleste påstå er Erling Braut Haaland.

Men Manchester United-midtstopperen nærmest fnyser av spørsmålet om han frykter Haaland.

– Hvorfor? spør Varane, som virker å ikke helt skjønne hvorfor han skal være redd for å møte nordmannen.

– Ja, han er en god spiller. Det vet vi alle, men faren fra City er overalt, sier han, ifølge Daily Mail, litt mer utfyllende etterpå.

Les også: RBK-helt: – Jeg føler virkelig med Rekdal

– Det store problemet for United

Lørdagens finale er ett av to hinder for City i deres ferd på å ta «The Treble» denne sesongen. Seriegullet er sikret, mens nå gjenstår FA-cupen og Champions League-finalen neste helg.

Klarer Pep Guardiolas menn å vinne disse finalene vil de kopiere Manchester Uniteds utrolige 1998/99-sesong. Helt sentral i denne potensielle bragden er Haaland.

52 mål på 51 kamper har han så langt denne sesongen, og rekorder har røket for nesten hver kamp han har spilt. Men Varane er opptatt av at United ikke bare skal fokusere på den målkåte nordmannen.

– De er veldig komplette. De kan score fra dødballer, fra åpent spill og på overganger. Han er åpenbart en av de veldige gode spillerne de har, men vi må ikke bare være opptatt av det individuelle, men heller kollektivet, sier Varane.

Les også: Fifa-dokumenter: Elabdellaoui tilkjent 33,5 millioner kroner

Den anerkjente ESPN-journalisten Mark Ogden stiller seg også spørsmålet om det viktigste for United blir å stoppe Haaland. Han er ikke nødvendigvis med på det.

– Dette laget kan score fra hvor som helst på banen, og det er det store problemet for United. Hvis de stopper Haaland er det bare ett element av jobben. Det er så mange andre trusler å håndtere også, skriver han for ESPN.

Da disse lagene møttes tidlig i sesongen endte det 6–3 til Manchester City, og Haaland scoret hat trick. To av målene ble assistert av Kevin De Bruyne, og de to har dannet et fryktinngytende samspill denne sesongen.

– De har en forbindelse. Pasningene er vanskelig å forsvare seg mot, så vi prøver å ødelegge den forbindelsen, spesielt med de Bruyne. Vi prøver å stoppe dem tidligere og ikke mot slutten, fordi noen ganger er det for seint, sier Varane.

Les også: Herrera åpner opp om tiden under Solskjær: – Han ga alt for klubben

Haaland: – Vil være uvirkelig

Haaland har i forkant av lørdagens finale blitt intervjuet av BBC om de to finalene som venter ham og resten av City-lagkameratene.

Jærbuen forteller der at hans største drøm i karrieren er å vinne «The Treble» med Manchester City.

– Det ville være uvirkelig å skrive denne historien. Dette er grunnen til at de kjøpte meg, for å få til dette. Vi trenger ikke å legge skjul på det, sier han til BBC.

Les også: Supporterne ut mot draktprisen: – Får håpe at dette ikke blir normalen

22-åringen legger ikke skjul på at det vil bety mye for ham om de klarer å oppnå denne triumfen.

– Det ville bety alt. Jeg vil gjøre hva som helst å få det til. Det er min største drøm og forhåpentligvis går drømmene i oppfyllelse, sier Haaland.

– Men det er ikke lett. Det er to finaler mot to gode lag, som vil gjøre alt de kan for å prøve å ødelegge det, legger han til.

Lørdagens FA-cupfinale mellom Manchester City og Manchester United starter klokken 16.00. Følg kampen direkte i Nettavisens livesenter.