MANCHESTER UNITED - BRIGHTON 3-1:

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United klatrer til sjuendeplass i Premier League etter at Brighton ble slått 3-1 på Old Trafford søndag.

Andreas Pereira og Marcus Rashford noterte seg for målene for United, mens Davy Pröpper var uheldig og satte ballen i eget mål i første omgang. Lewis Dunk scoret gjestenes reduseringsmål.

Børs: Slik spilte United mot Brighton (+):

Rashford med gigantbom

Rashford kunne fint scoret flere mål i søndagens kamp. Han bommet blant annet på en gigantisk sjanse etter å ha blitt servert av Daniel James på stillingen 3-1.

- Det er en av de verste missene jeg noen gang har sett på en fotballbane. Det skal ikke være mulig. Han brenner en del sjanser i løpet av en sesong. Det er ikke mange innlegg som er ferdigscoret, men akkurat den må vi kunne si at var ferdigscoret, kommenterte Jesper Mathisen på TV 2.

Følg Liverpool - Manchester City direkte her

Tidligere Crystal Palace-spiller Clinton Morrison, som kommenterte kampen for BBC, trodde heller ikke det han så.

- Jeg skjønner ikke hvordan Rashford bommet på den. Jeg kan ikke tro det, og han kan heller ikke tro det. Noen ganger får man sjanser hvor man tror man har scoret før ballen treffer foten din, sa Morrison.

Solskjær: - Vi burde scoret flere

Heller ikke Ole Gunnar Solskjær la ikke skjul på at måltavla burde vist mer enn tre mål for Manchester United.

- Vi burde scoret mange flere mål. Det var en glimrende prestasjon av gutta. Det er herlig å se på når de angriper, sier Solskjær til BBC etter kampen.

Han trakk også fram Brandon Williams, etter 19-åringens første kamp fra start i Premier League.

- Anthony Martial scoret ikke i dag, men han var enestående. Brandon Williams var også glimrende. Han har hatt flere gode kamper allerede, og det ser ut til at han bare vil gå ut der og nyte der, sier Solskjær.

Drømmestart for United

Hjemmelaget fikk en drømmestart på søndagens hjemmemøte med Brighton i Premier League.

Etter 17 minutter tråklet Andreas Pereira seg inn i Brighton-boksen, før ballen ble taklet ut til Antony Martial. Han spilte ballen tilbake til Pereira, som skjøt ballen i mål via en Brighton-forsvarer.

To minutter senere ble ballen slått inn i boksen, og gikk via Harry Maguire og Scott McTominay, før Davy Pröpper snublet ballen i eget mål.

Etter at ballen gikk i mål brukte VAR flere minutter på å sjekke om den først var innom armen til Maguire. Målet ble til slutt godkjent.

Gigantmiss

Midtveis i den andre omgangen slo Brighton tilbake etter en corner fra venstre. Lewis Dunk steg til værs og stanget inn innlegget fra Pascal Gross til 2-1.

United brukte imidlertid ikke lang tid på å svare.

Minutter senere spilte Fred ballen fram til Anthony Martial, som igjen fant Marcus Rashford foran mål. United-spissen løftet ballen opp i tverrligger, ned på streken og opp igjen i nettaket.

Samme Rashford burde ha punktert kampen noen minutter etter 68 minutter. Daniel James kom seg rundt på kanten og rullet ballen inn foran mål til Rashford, som utrolig nok ikke traff rent og sendte ballen utenfor mål.

Dessverre for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United måtte Scott McTomminay forlate banen med skade på overtid.