RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Manchester United ute etter måltyv

Old Trafford-klubben bekrefter at «Tricky» Ricky van Wolfswinkel er interessant.

Manchester Uniteds assistentmanager, Mike Phelan, bekrefter at klubben har den nederlandske spissen Ricky van Wolfswinkel (22) i kikkerten.

- Det stemmer at vi har fulgt ham i en god stund nå. Han er en ung og talentfull angriper som har utviklet seg mye de siste sesongene, sier Phelan til den portugisiske avisen Record.

United har allerede et stort utvalg av spisser i troppen, og disse ryktene kan tyde på en exit for enten Dimitar Berbatov eller Michael Owen.

van Wolfswinkel slo igjennom i den nederlandske toppserien forrige sesong med 15 mål på 29 seriekamper, før han i sommer meldte overgang til Sporting Lisboa.

Der har han scoret fire mål på seks seriekamper, i tillegg til to mål i Europa League.

Etter tre mål mot Celtic i august 2010 for Utrecht i Europa League-kvalifiseringen, ble han linket til både Liverpool og Newcastle på slutten av overgangsvinduet samme måned.

Selv om Manchester Uniteds interesse for «Tricky» Ricky van Wolfswinkel bekreftes av Phelan, påpeker han at han bare er på en liste de har av mange gode spillere verden rundt.

De røde djevlene har god erfaring med å hente spillere fra Sporting Lisboa. Både Cristiano Ronaldo og Nani spilte for den portugisiske hovedstadsklubben før de ankom United.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere