RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Manchester United vil ha Vieri

Sist oppdatert:
Manchester United har gitt Fulham et siste bud på Louis Saha. Blir budet avvist, dropper Sir Alex Ferguson den franske spissen og prøver seg heller på Inters Christian Vieri.

Ifølge The Sun la Manchester United sent mandag kveld inn et bud på 95 millioner kroner for Louis Saha og ga klar beskjed til Fulham:

- Dette er vårt siste bud!

Dersom Fulham avviser dette budet, vil Manchester United droppe Saha og heller konsentrere seg om å hente Inters Christian Vieri eller Mark Viduka i Leeds til Old Trafford.

- United har vært i kontakt, men de er ikke de eneste som er interessert i Christian Vieri, bekrefter Inter-president Massimo Moratti overfor The Sun.

Både Christian Vieri og Mark Viduka er misfornøyde med tilstanden i henholdsvis Inter og Leeds, og er interessert i klubbskifte. Det er uklart hvor mye Manchester United må punge ut for en av spissene om de bestemmer seg for å gå til innkjøp.

Hvem synes du Manchester United bør hente? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere