*Nettavisen* Sport.

Mancini: - Jeg hadde slått til Balotelli

Foto: Pa Photos/Scanpix

- Jeg snakker ikke med ham hver dag. Skulle jeg gjort det, ville jeg trengt en psykolog, sier Roberto Mancini.

06.04.12 08:27

Mario Balotelli har en særegen evne til å stjele overskriftene.

City-spissen har hisset på seg antivåpenforeninger, brukt mafiaen som guide, kastet dartpiler mot juniorspillere, blitt bøtelagt for slåssing og gjort seg til en internettlegende da han ikke klarte å kle på seg en overtrekksdrakt.

Og da nevner vi bare noen av de mange episodene som har skapt overskrifter.

- Hadde trengt psykolog
Nå avslører Manchester City-manager Roberto Mancini hvordan han opplever å ha ansvaret for den kontroversielle italieneren.

- Jeg snakker ikke med ham hver dag. Skulle jeg gjort det, hadde jeg trengt en psykolog, sier Mancini ifølge BBC.

Den stilrene manageren forteller at han har sans for Balotelli, men forstår hvorfor han noen ganger frustrerer lagkameratene sine. Mancini sier at han ofte må ty til humor for å ikke la Balotelli gå ham på nervene.

- Jeg har sagt til ham: «Hvis du hadde spilt med meg for ti år siden, hadde jeg slått deg i hodet, én gang hver dag», sier Mancini.

City-manageren håper Balotelli klarer å legge vekk evnen til å havne i trøbbel utenfor banen, for potensialet er ubegrenset, mener han.

- Hvis Mario ikke blir en av verdens beste spillere, er det hans egen feil. Han har alt som skal til, sier Mancini.

Bilulykke
Torsdag klarte Balotelli igjen å havne i rampelyset.

City-spissen slapp uskadd fra en bilkollisjon i sentrum av Manchester skjærtorsdag. Dette bekreftes av Manchester City, ifølge Sky Sports.

21-åringen var involvert i et sammenstøt med en annen bil, en Corsa, i Deansgate Locks-området. Selv kjørte Balotelli i en Bentley.

Balotelli ble ikke skadd, men en kvinnelig passasjer i bilen hans ble fraktet til sykehus «for sikkerhets skyld». Det er uvisst om denne passasjeren var kjæresten hans, Raffaella Fico.

Ulykken skal ikke ha vært Balotellis skyld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.