Gå til sidens hovedinnhold

Mancini ber egen spiller forlate klubben

Mener sommerkjøpet fortjener bedre.

Roberto Mancini brukte store deler av sist sommer til å forbanne det faktum at han gikk glipp av Robin van Persie.

I stedet for måtte den italienske manageren ta til takke med blant andre Scott Sinclair, som han hentet fra Swansea for cirka 60 millioner kroner.

Den unge, engelske angrepsspilleren hadde lagt bak seg en svært produktiv sesong for de hvite svanene, og forventet trolig en mer sentral rolle i City enn hva han har fått.

- Fortjener å spille
Vingen har nemlig kun fått starte to ligakamper denne sesongen, samt ti innhopp fra benken.

Nå råder hans egen manager, Roberto Mancini, 24-åringen til å forlate klubben før neste sesong.

- Situasjonen rundt Sinclair er vanskelig ettersom jeg ikke har gitt ham mange muligheter til å spille. Han har vært veldig uheldig, sier Roberto Mancini til Sky Sports, og tar på seg skylden for det hele.

- Det er min feil, ikke hans. Han har stått på og arbeidet hardt hver eneste dag. En ung spiller som er så god som Scott fortjener å spille hver eneste uke. Dette har vært en meget vanskelig år for ham, og jeg tror det er best at han finner en annen løsning, fortsetter Mancini, og legger altså ikke skjul på at engelskmannen burde finne seg en annen klubb.

- Hvis han blir her er det selvfølgelig en mulighet for at situasjonen hans endrer seg, men han har ikke spilt mange kamper og jeg forstår frustrasjonen hans.

Ned i lønn
Scott Sinclair kom til Manchester City fra Swansea før inneværende sesong, og det er den walisiske klubben som blir sett på som det mest åpenbare alternativet dersom Sinclair bestemmer seg for å forlate Etihad Stadium.

Hvor sannsynlig det er, er likevel ganske usikkert.

Ifølge flere kilder, var nemlig mye av grunnen til sist sommers klubbskifte knyttet til Sinclairs kjæreste, som skal ha ytret ønske om å bytte ut den walisiske landsbygda med storbyen Manchester.

I tillegg stilles det spørsmål om Sinclair er villig til å gå ned i lønn, noe som ses på som et must om det skal bli en retur til Swansea.

Sjekk siste nytt fra Premier League her:

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1fr2sktrjezjn1omyst2qtnya5', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1fr2sktrjezjn1omyst2qtnya5', 'eplayer14');

Kommentarer til denne saken