*Nettavisen* Sport.

Mancini depper over Touré-dopingen

Foto: Paul Ellis (AFP)

City-sjefen var midt i et skademareritt. Så kom svaret på Kolo Tourés dopingtest.

07.03.11 09:07

Manchester City har hatt en god sesong, og ligger for øyeblikket på tredjeplass, syv poeng bak Manchester United på førsteplass.

City-manager Roberto Mancini etterlyser nå en bredere stall, skal laget hans prestere gjennom en hel sesong og komme enda høyere på tabellen.

For tynn stall
- Alle andre lag har 20-22 spillere å velge av, og det trengs om man skal spille kamp hver tredje dag. Nå har vi bare 15-16 spillere, sier Mancini ifølge The Guardian.

- Når vi får tilbake alle spillerne fra skade, da er det ikke noe problem. Men siden januar har vi vært uheldig med skader, og har nettopp mistet Kolo (Touré, red.anm).

Touré skal ha testet positivt på et «bestemt, ulovlig stoff», og City-spilleren skylder på konas slankepiller. En allerede oppgitt Mancini skulle selvsagt ha unngått en slik situasjon, for nå begynner det å bli tynt i City-rekkene.

Viktig spiller
- Han er en viktig spiller, og det er et vanskelig øyeblikk for laget, sier Mancini.

- Før kunne vi bytte fire, fem spillere pr. kamp vi spilte, men nå trenger spillerne mine hvile. Alt vi gjør om dagen er å spille og restituere, men heldigvis har vi fått tilbake Nigel de Jong, og Adam Johnson kan være tilbake snart.

Torsdag spiller City bortekamp i Kiev, når de lyseblå møter Dynamo Kiev til dyst i Europaligaen.

HTML EMBED

Annonsebilag