RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mancini skylder på Liverpool

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Italieneren mener de røde fremprovoserte det røde kortet til Mario Balotelli.

Det var i søndagens oppgjør mellom Liverpool og Manchester City at Mario Balotelli på ny kom i fokus.

Italieneren har vært i god form for de lyseblå den siste tiden, men på Anfield ble det en opptreden med negativt fortegn.

- Dommeren ble påvirket
Spissen ble byttet inn et stykke ut i andre omgang, bare for å pådra seg to gule kort i løpet av kort tid og bli sendt i dusjen.

Rapportene fra Liverpool etter kampen skulle ha det til at City-stjernen hadde blitt kraftig forbannet og at han skal ha ødelagt en garderobedør i sinne.

Manchester City-sjef Roberto Mancini tok likevel sin spiss i forsvar etter kampen. Han mener Liverpool fremprovoserte det andre gule kortet.

- Mitt inntrykk er at dommeren blåste frispark, men ikke ville gi gult kort. Men han valgte å gjøre det etter at Liverpool-spillerne stormet til, sier Mancini.

- Jeg er skuffet over at Balotelli pådro seg det første gule kortet, men ikke det andre, sier Mancini ifølge The Telegraph.

- Fortjente ikke
Balotelli har vært involvert i en rekke omdiskuterte episoder i løpet av karrieren, men Mancini har langt fra mistet troen på spilleren.

- Vi kan ikke forandre Mario på en måned, men i dag fortjente han ikke dette. De siste månedene har han spilt bra og han er en viktig spiller for oss, sier han.

- Han var misfornøyd med det røde kortet. Om han ødelagte en dør, så skal han selvfølgelig betale for den, sier City-sjefen.

- Balotellis feil
Liverpool-manager Kenny Dalglish mener på sin side at Balotelli ikke kan skylde på noen andre enn seg selv.

- Balotelli sørget for å bli utvist på egen hånd. Noen ganger skjer dette. Det er bare å se seg selv i speilet, så får du svaret, sier skotten.

- Det er ikke alltid Balotelli gjør det beste for seg selv, eller de andre på laget, men jeg tror ikke at noen av mine spillere gjorde noe for å påvirke dommeren, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere