RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mancini slipper unna «Wenger-straff»

Foto: Darren Staples / Reuters / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Langet ut mot dommeren etter Ajax-kampen.

Manchester City-manager Roberto Mancini var lite fornøyd med dommerne etter tirsdagens møte med Ajax i Champions League.

Italieneren mente hans menn ble snytt for en scoring, da Alexandar Kolarov ble avblåst for offside i forbindelse med et annullert mål. Mancini marsjerte ut på banen etter kampslutt og krevde et svar fra kampens pipeblåser. City kan også ha blitt snytt for straffe i kampen.

- De var dårlige
Etter kampen var Mancini nådeløs mot dommeren.

- Jeg sa til ham at det var mål. Jeg så ikke den siste situasjonen med Mario (Balotelli). Dommerne og hans assistenter var dårlige, sa Mancini til pressen.

Vanligvis kan slike uttalelser være nok til å få straff av UEFA, men denne gangen ser det ut til at forbundet i hvert fall delvis er enig med Mancini.

Derfor har forbundet valgt å la dommerkritikken passere. Det er Sky Sports som torsdag melder at City-manageren ikke vil bli straffet for uttalelsen.

Wenger straffet
I 2011 ble Arsenal-sjef Arsène Wenger straffet for lignende uttalelser.

Etter møtet med Barcelona på Nou Camp var ikke den sindige franskmannen nådig mot pipeblåser Massimo Busacca. Wenger mente dommeren var en skam.

Arsenal-sjefen fikk én kamps karantene for sitt utspill i media.

Manchester City sliter voldsomt i Champions League og har kun to poeng fra fire kamper. De lyseblå møter i tillegg Real Madrid og Borussia Dortmund i de to siste gruppekampene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere