Gå til sidens hovedinnhold

- Mancini var respektløs

Mark Hughes er ikke fornøyd med City-sjefens oppførsel.

Manchester City - Fulham 1-1

Les Nettavisens sak om kampen her: Hughes`revansje

Det er vanlig at de to lags managere tar hverandre i hånden etter en fotballkamp, men håndtrykket var av den bitre typen etter kampslutt mellom Manchester City og Fulham søndag.

Bittert håndtrykk
Det var veldig tydelig at her var det to managere som ikke er helt enig om det som hadde foregått på gressmatta på City of Manchester Stadium.

City-sjef Mancini uttalte etter kampen at han ikke forstår hvorfor Hughes er misfornøyd med ham.

- Jeg vet ikke hva det var for noe. Han virket sint da vi møttes til kampen i London tidligere i sesongen, men jeg vet ikke hva som er problemet, sa Mancini i et intervju etter kampen.

Her får han svaret. Etter kampen forklarte Fulham-manager Mark Hughes hva som lå bak det rare håndtrykket med City-manager Roberto Mancini.

- Det er mulig jeg er gammeldags, og det var trolig min egen skyld. Men, jeg ble slått 4-1 av Roberto Mancini og City tidligere i sesongen, og da tilbød jeg ham hånden min. Jeg aksepterte at hans lag var bedre den gangen. Med det håndtrykket Mancini tilbød meg i dag, føler jeg at han ikke kunne innrømme det samme om mitt lag etter denne kampen, sier Mark Hughes til BBC.

Møtte gamle kjente
Hughes var tidligere manager for Manchester City, men fikk uventet sparken i desember 2009 - da nettopp Mancini tok over jobben som sjef for de lyseblå.

Etter kampen mot gamlelaget fortalte han at det var fint å returnere til sin gamle arbeidsplass.

- Det var den fine delen av denne dagen, og det var veldig hyggelig å se igjen gamle kjente. Mitt fokus var likevel på å skaffe poeng fra denne kampen, og det klarte vi. Jeg er stolt av laget mitt, sier Hughes.

Tevez-skryt
- Carlos Tevez kom bort og hilste på deg før kampen, hva tenker du om den gesten, spurte BBC etter kampen.

- Carlos var en fantastisk spiller for meg, selv om han var en del skadet. Han er en kvalitetsperson, og det er derfor han er kaptein for Manchester City. Han forstår at det handler om respekt overfor andre mennesker, og han har alltid vist respekt, avslutter Hughes.

Se video av håndtrykket mellom de to managerne her.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken