RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Thierry Henry kan være på vei tilbake til Premier League!

Alex Ferguson ser ut til å ha kjølnet sin interesse for Tottenhams Dimitar Berbatov, i stedet skal han være på vei til å lansere et 15 milillioner pund-bud på Thierry Henry til Barcelona! (Daily Star)

United skal også være interessert i å den skadeforfulgte spissen Louis Saha til Paris St Germain, for å frigi midler til nykommere. (Daily Mirror)

Robbie Keane er ventet å gjennomgå en medisinsk test i Liverpool, for å sluttføre overgangen fra Tottenham - til en pris av 20 millioner pund. (Daily Star)

Aston Villas Gareth Barry, som har vært ønsket av Liverpool , skal tilbys en ny fireårskontrakt med Aston Villa, som er så god at han øker lønna med 50 prosent. (Forskjellige kilder)

Arsenals midtbanespiller Cesc Fabregas har indikert at han vil gå til Real madrid. Men ikke i sommer. (Forskjellige kilder)

Newcastle vil betale 7 millioner pund for Arsenals tidligere spiss Julio Baptista. Men Real Madrid krever nærmere 12 millioner pund. (Daily Telegraph)

Real vil på sin side ha en ny spiss, og har vendt seg til Valencias David Villa. Dersom de bruker 30 millioner pund på Villa, stoppes samtidig spekulasjonene om en overgang for Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo. (Daily Star)

Sunderland fullfører mandag kjøpet av El-Hadji Diouf fra Bolton for 2,5 millioner pund. (Forskjellige kilder)

Portsmouths spiss Kanu har sagt nei til en lukurativ kontrakt i USA, og har i stedet signert en ny 12 måneders avtale med Portsmount. (The Sun)

Tottenham har forhørt seg om Elvfsborgs keeper Johan Wiland er tilgjengelig for en eventuell overgang. (Telegraph)

Palermo har trigget interesse fra Premier League, etter at klubben har sagt at Mark Bresciano kan få forlate klubben for 5 millioner pund. Blackburn, West Ham og Fulham er alle interesserte. (Daily Mail)

Manchester City er blitt med i jakten på Marseilles nigerianske venstreback Taye Taiwo. Prisen er 6 millioner pund. (Daily Mirror)

West Bromwichs forsøk på å kjøpe den polske landslagsspilleren Radoslaw Majewski ser ut til å strande. Groclin Dyskobolia vil ha mer penger for Majewski enn det WBA vil betale. (Daily Telegraph)

Crystal Palace-manager Neil Warnock har lagt inn et siste minutt-bud på Coventrys Michael Mifsud - foran nesen på Bristol City. (The Sun)

Palace får i så fall pengene fra Birmingham. De har lagt 2 millioner pund på bordet for Ben Watson. (Daily Mirror)

Wolverhampton-boss Mick McCarthy vil forsøke å skaffe seg Manchester City-backen Ben Thatcher foran nesen på Ipswich. (The Sun)

Bolton kan komme til å lansere et bud rundt 3 millioner pund på Readings midtbanespiller James Harper. Middlesbrough ser ut til å ha mistet interessen (Daily Mirror)

Peter Gadsby - ex Derby-styreformann - har tilbudt å kjøpe sin gamle klubb, etter å ha beskyldt det nye amerikanske styret for å ikke investere i klubben etter overtakelsen. (Flere kilder)

Manchester United har formalisert Carloz Tevez` overgang, for å stoppe Real madrids eventuelle interesse. (Daily Mirror)

Walsall har kjøpt den tidligere England-spissen Michael Ricketts for tredje gang. (Daily Mirror)

Thomas Gravesens agens sier at dansken vil fullføre sin kontrakt med Celtic, tross manager Gordon Strachans utsang om at Gravesen har spilt sin siste kamp for klubben. (Daily Telegraph)

Celestine Babayaro - tidligere i Chelsea og Newcastle - kan bli tilbudt en kontrakt med Portsmouth. Han er på vei tilbake fra et malariaangrep. (Flere kilder)

Kilde: BBC Sport

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere