*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix

Sjekk hvilken stjernespiss som dropper pizzaen i jakten på landslagsplass.

West Hams tomålsscorer mot Wigan, Dean Ashton, har lagt skadeproblemene bak seg og sikter seg nå inn på en plass på det engelske landslaget igjen. Ashton sier til Daily Express at han nå til og med vil kutte ut pizzaspisingen.

Landslagssjef Fabio Capello tok ut Wayne Rooney, Jermain Defoe, Theo Walcott og Emile Heskey til kampen mot Tsjekkia førstkommende onsdag.

En annen spiss og for øvrig en gjenganger i denne spalten, Dimitar Berbatov, skal nå ha spurt Tottenham pent om han ikke kan få lov til å gå til Manchester United. Bulgareren har sikkert lest Nettavisens tabelltips og sett at Tottenham heller ikke neste sesong kommer til å spille i Champions League.

Everton er på spillerjakt og sannsynligvis mer desperat enn noen andre lag i Premier League. David Moyes har fortsatt til gode å forsterke laget siden forrige sesong. Nå håper han å få overtalt Sporting Lisboa til å selge midtbanespilleren Joao Moutinho. I tillegg hevder Daily Mail at Moyes ønsker å låne Tiago fra Juventus samt kjøpe Alan Smith fra Newcastle.

En av fotballens galeste menn , Roy Keane, er også en av sportens mest respekterte. Nå ønsker Sunderlands manager å kjøpe Benni McCarthy fra Blackburn og Anton Ferdinand fra West Ham.

Gud har fått tilbud om å spille for Blackburn Rovers. Det er i alle fall slik Liverpool-supportere lesere nyheten om at Robbie Fowler tilbys en seksmånederskontrakt av Paul Ince, med betaling etter hvor mye Fowler får spille.

Pengesekken er snørt sammen i Portsmouth, som før helgen solgte Pedro Mendes til Rangers for 30 millioner kroner, til tross for at klubben sportslig sett ønsket å beholde portugiseren. Nå har manager Harry Redknapp ifølge The Sun planer om å hente inn den argentinske venstrebacken Juan Pablo Sorin, som er fristilt fra tyske Hamburg. Daily Mirror hevder imidlertid at Redknapp er på jakt etter en annen venstreback, Nadir Belhadj fra Lens.

Aston Villa kjøpte nylig fra Rangers og er nå i ferd med å selge til erkefienden Celtic. Shaun Maloney er den aktuelle spilleren denne gang.

Kjøpegale Roy Hodgson har funnet ut at det går an å selge spillere også. Det kan føre til at Eddie Johnson, ny i januar, selges til Cardiff sammen med David Healy. Det betyr i så fall at Erik Nevland får to færre spisskonkurrenter i Fulham. Da er det vel bare 18 spisser igjen i stallen?

Et annet sted i London sitter Arsène Wenger og lurer på om han skal leie ut Kieron Gibbs (18) til Reading.

Til slutt noen rykter for de virkelig spesielt interesserte:

WBA er i ferd med å kjøpe Borja Valera for fem millioner pund fra Real Mallorca og Zheng Zhi fra Charlton for to millioner pund, mens Stoke vil hente Andrew Davies fra Southampton for 1,5 millioner.

Gå til sportsforsiden!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.