RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Tottenham på jakt etter erstatter for nærstående Berbatov-overgang.

Transervinduet går mot slutten og klubbene skrur opp tempoet for å sikre seg de beste spillerne.

*Espanyol har akseptert et bud fra Everton for kantspilleren Albert Riera, men spilleren vil helst til erkerival Liverpool.

*Dimitar Berbatov-sagaen ser ut til å gå mot slutten. Tottenham-spissen skal være på vei til United for cirka 250 millioner kroner.

*Juande Ramos er i full gang med å finne erstatteren til bulgareren. Den colombianske spissen Radamel Falcao skal være i søkelyset til Tottenham. Prisen skal være pålydende rundt 100 millioner kroner. Også Diego Forlan skal være aktuell for londonklubben, men da må de bla litt dypere i pengebingen. 230 millioner skal være kravet fra Atletico Madrid for lysluggen.

*Stephane Mbia kan være på vei til Everton. Liverpoolklubben skal være i dialog med Rennes om en overgang for spilleren verdt nærmere 100 millioner.

*Portsmouth vurderer å selge Niko Kranjcar for 80 millioner kroner om Hamburg velger å legge inn bud.

*Pompey-sjef Harry Redknapp er sugen på å hente Atletico Madrids brasilianske juvel Thiago Motta, men kan få hard konkurranse fra Everton.

*Aston Villa vurderer å droppe sitt bud på 90 millioner kroner for Newcastles James Milner om de ikke vil selge han. Milner krever at Newcastle gir han en ny kontrakt.

*Middlesbrough nekter å selge sin venstrekant Stewart Downing for 140 millioner kroner til Liverpool.

*Karl Henry har storspilt for Wolves i The Championship så langt denne sesongen og det skal Manchester City ha fått øynene opp for. De skal være på vei til å legge inn et bud.

*Sunderland har lyst til å hente Mariano Pernia fra Atlético Madrid. Madridklubben sliter økonomisk og kan bli nødt til å selge spanieren.

*Manchester United vil ikke hente Dimitar Berbatov før Tottenhams styreformann Daniel Levy trekker tilbake anklagene om at United gjorde ulovlige forsøk på å hente bulgareren.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Fotballgal? Prøv det norske spillet Managerleague!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere