RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: SCANPIX.
Sist oppdatert:
Kanskje blir Rafa Benitez frisk og rask som følge av de 200 millionene han lokkes med?

* Landets rikeste klubb, men under streken. Ikke akkurat hva Mark Hughes drømte om før sesongen, og nå har han også fått dødskysset – han skal få tid og alle de pengene han trenger for å kjøpe seg ut av uføret i januar, skriver Daily Mail. Nettavisen spår NAV på tidlig nyår.

* Det er lite overgangsrykter på mandagen, men mer fokus på managere i de engelske tabloidene. Ifølge Daily Express skal Sunderlands midlertidige manager Ricky Sbragia ha fått beskjed om at han får sitte sesongen ut.

* Vi fortsetter i samme gate, til stor glede for (de fleste) Liverpool-supportere. Han er kanskje syk for tiden, men nyheten om at han skal få en kontrakt verdt nærmere 200 millioner for en kontrakt som varer fram til 2013 vil sikkert hjelpe Rafa Benitez på humøret. Skal man tro Daily Express blir kontrakten underskrevet denne uken.

* Boltons Kevin Nolan er ønsket av sin gamle sjef Sam Allardyce i Blackburn, melder Daily Star.

* Hva skal man med John Carew når du kan få kjøpt en spiss med to mål på 14 seriekamper? Kanskje er det det Martin O'Neill tenker, i og med at han ifølge Daily Mirror er giret på å huke inn den gamle golfspilleren Craig Bellamy.

* Fulham herjer for tiden, og er Premier Leagues beste hjemmelag(!). Kanskje derfor Bolton-manager Gary Megson ønsker å skaffe seg Jimmy Bullard, melder Daily Mirror.

* Det har endelig begynt å løsne for Newcastle. Forholdene blir neppe verre av å sikre seg Matthew Upson, som skal være ønsket i nord, skriver The Independent.

* Portsmouths Lassana Diarra skal endelig være klar for Real Madrid, melder Daily Mirror.

* Sam Allardyce fikk en knallstart som Blackburn-manager, men kan fort havne på landjorda. Ifølge The Sun er Roque Santa Cruz klar for å forlate Ewood Park.

* Chelseas stortalent Scott Sinclair er ønsket av både Wolverhampton og Crystal Palace, skriver Daily Mirror.

* Tottenhams kanadiske landslagsspiller Paul Stalteri har fått sin kontrakt med London-laget kansellert, melder sportinglife.com.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere