*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix

Gary Neville til Liverpool eller Robbie Keane til Everton? Mandag tar ryktebørsen helt av!

26.01.09 14:15

Mandag er det først og fremst Robbie Keane som får oppmerksomhet i engelske aviser. Iren kostet Liverpool 200 millioner kroner i august, men var søndag ikke engang god nok til å få plass i Rafael Benitez' 18-mannstropp.

Les også: - Tror ikke Keane er blid

Nå spekuleres det selvsagt i spissens framtid. Benitez bidro ikke til å dempe overgangsryktene da han uttalte at han «trodde» at Keane fortsatt har en framtid i Liverpool.

Goal.com mener at Keane har en framtid i Liverpool, men at den blir i Everton. Liverpool skal ifølge det (fyll inn negativt adjektiv selv) nettstedet ha tilbudt byrivalen å låne Keane ut sesongen, mens Liverpool fortsetter å betale lønningene til den tidligere Tottenham-kapteinen.

Nettavisen tror det er større sjanse for at Gary Neville blir Liverpool-manager enn at Keane leies ut til Everton, men vi har tatt feil før.

Den andre store saken i mandagens aviser, er Robinhos retur til Manchester. The Sun skriver at brasilianeren skal ha en prat med manager Mark Hughes mandag.

- Jeg reiste ikke til Brasil for å feste, men for å finne ut av et personlig problem. Jeg skjønner ikke at dette har fått så stor oppmerksomhet. Jeg måtte løse et personlig problem, det er alt. Hadde vi hatt en kamp denne helgen, hadde jeg løst det på en annen måte og blitt i Manchester, sier Robinho.

Nå går vi over til overgangsryktene:

Arsenal håper å få Micah Richards fra Manchester City for beskjedne (alt er relativt, eller hva?) 70 millioner kroner. Den engelske forsvarsspilleren har 11 landskamper, men visstnok også et anstrengt forhold til manager Mark Hughes, ifølge The Independent.

En rekke Premier League-klubber ligger langflate etter Leeds Uniteds unge midtbanejuvel Fabian Delph. Sunderland er en av mange interesserte klubber, melder BBC.

Sunderlands Pascal Chimbonda er ifølge The Sun på vei tilbake til Tottenham i en overgang verdt rundt 30 millioner, mens Tottenham ifølge Daily Mirror vurderer å bytte det meksikanske stortalentet Giovani dos Santos mot brasilianske Fred fra Lyon. Chelsea-reserven Carlo Cudicini skal også fortsatt være aktuell for Tottenham.

Portsmouth er i ferd med å sikre seg Joey Barton fra Newcastle, melder The Sun. Spillerutvalget i Pompey kommer sannsynligvis til å kreve politibeskyttelse under treningene, for å unngå at Barton behandler dem på samme måte som han behandlet Ousmane Dabo i Manchester City.

Hayden Mullins er også på vei til Portsmouth. West Ham vil ifølge The Sun få rundt 10 millioner kroner for midtbanespilleren.

Aston Villa håper å gjøre et dobbeltkupp i Manchester, gjennom å sikre seg både Michael Johnson og Daniel Sturridge fra City, skriver Daily Mirror. Samme avis skriver at Wigan vil betale 60 millioner til Cardiff for Joe Ledley.

Manchester City håper å sluttføre en overgang mandag. Det gjelder Shay Given, som Newcastle nå - nok en gang ifølge Daily Mirror - skal være villig til å gi fra seg for 100 millioner kroner.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.