RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix
Chelsea eller Liverpool? Avisene er uenige.

Glen Johnson er i ferd med å bli solgt fra Portsmouth. Så langt er avisene i England enige. Spørsmålet er til hvilken klubb. The Sun skriver at Chelsea ligger best an, mens Daily Mail og Daily Express hevder at Liverpool har et forsprang. Backen vil trolig koste 17-18 millioner pund.

Liverpool kobles for øvrig også til Micah Richards i Manchester City, som merkelig nok ser ut til å være en langt billigere løsning med sin prislapp på rundt fem millioner pund.

Manchester United skal ifølge Daily Mirror gi Valencia et tilbud om å bytte ut David Villa mot 45 millioner pund. Det vil være en britisk overgangsrekord.

Carlos Tevez kan være på vei bort fra Manchester United. Sky Sports skriver mandag at hans representanter mandag vil ta en prat med Chelsea, Liverpool, United og Manchester City.

I Tottenham sitter Harry Redknapp ved kontorpulten og måper over Luca Tonis skyhøye lønn i Bayern München. Redknapp vil gjerne hente inn en ny spiss, og målmaskinen Toni var fristende helt til lønnskravet kom på faksmaskinen.

Cesc Fabregas har gitt seg selv en ny rolle i Arsenal som rådgiver for Arsene Wenger. Spanjolens første råd er at klubben kjøper inn en jernmann på midtbanen. Både Daily Star og The Sun skriver at Fabregas oppfordrer Wenger til å prioritere dette i sommer.

Blackburns ettertraktede spiss Roque Santa Cruz hevder at han har en klausul i kontrakten som gjør at han kan forlate klubben for over 20 millioner pund, skriver The Sun.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere