*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Manchester City girer opp jakten på Terry, nok en gang.

Manchester City girer opp enda ett hakk i jakten på Chelseas John Terry. Nå skal de ha hevet budet sitt til 400 millioner for å kunne rive Terry ut av Chelseas hender. (Daily Mail)

FC Seoul sier at de har inngått en avtale om å selge sørkoreaneren Lee Chung-yong til Bolton. (BBC)

Toulouse-spiss Andre-Pierre Gignac har blitt lansert som et mål for Arsenal ettersom manager Arsène Wenger vil erstatte Emmanuel Adebayor, som har dratt til Manchester City. (Daily Mail)

Hull skal være lysten på å skaffe seg Liverpool-spiss Andrei Voronin. Men de vil ha ham på lån og ikke permanent (skal vi tippe det blir for dyrt å kjøpe?). (Daily Mirror)

Manchester United har sagt at de har kjøpt sommerens siste spiller. To ganger. Nå skal de ha fortsatt jakten på Gremios midtbanespiller Douglas Costa, siden Chelsea, Real Madrid og Villareal har begynt å snuse på spilleren også. (Guardian)

Everton kjemper med Fulham, Ajax og PSV Eindhoven om den svenske U21 spilleren Rasmus Elm, som nå spiller for Kalmar. (Daily Mail)

Fulham har blitt tilbudt Juventus midtbanespiller Christian Poulsen, som har avslått å gå til Fenerbahce for 60 millioner kroner. (Times)

AC Milans nye trener Leonardo har latt døren stå åpen for Los Angeles Galaxys David Beckham. Kanskje han drar tilbake fortere enn man hadde regnet med siden han får kjeft og tyn uansett hvor hva han gjør. (Independent)

Blackburns romanse med Christian Vieri har gått over. Manager Sam Allardyce mener at den Italienske spissen er i for dårlig form. (Daily Mirror)

Kyle 1 og 2 skal være på vei til Tottenham for 110 millioner. Spillerne som egentlig heter Naughton og Walker er til daglig forsvarere i Sheffield United. (Daily Mirror)

Kommer Kylene må noen dra. Tottenham vil da selge Chris Gunter til Nottingham Forest. Forest skal for øvrig også være nær ved å sikre seg Prestons Paul McKenna og QPRs Dexter Blackstock. Samlet pris for alle tre skal være 40 millioner. (Daily Star)

Frank Lampard håper fansen ikke kritiserer «legende» og kompis John Terry, hvis han forlater Chelsea. (Times)

Craig Bellamy har alltid vært litt rar. Når han ikke svinger golfkøllen, er han skråsikker på at han får spille mye for Manchester City denne sesongen. Han vil ikke dra til tross for at det er 10 spisser i klubben, blant andre de nyervervede Tevez, Santa Cruz og Adebayor. (Daily Mirror)

Liverpool-spilleren Xabi Alonso har sluttet seg til resten av troppen til sesongoppkjøringen, fremdeles med et spørsmålstegn ved hvor han spiller neste sesong.

– Det er alltid en bra følelse når Madrid vil ha deg, spesielt med tanke på den karrierefasen jeg nå er i, sier han. (AS)

Vi klarer ikke helt å gi slipp på Cristiano Ronaldo. Det var ca. 80.000 fans til stede på Bernabeu for å hilse ham velkommen til klubben, men bare 10.000 vil se debutkampen hans mot Shamrock Rovers mandag kveld. (Daily Mail)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.