RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Trøndersk seriemester jaktes av Manchester United og Arsenal.

I går skrev vi at Erik Huseklepp var i søkelyset til Wigan, i dag klekker vi til med en seriemester. Dagen etter seriegullet skal Rosenborgs ghaneser Anthony Annan være på blokken til Arsenal og Manchester United. Spilleren selv siteres på at han er veldig smigret.

- Jeg synes at disse to lagene som følger meg, Arsenal og Manchester United, er to store lag. Jeg vant nettopp serien her. La meg få nyte det, så får vi se hva fremtiden bringer, skal Annan ha sagt.

Annan sin kontrakt med trønderne er ennå rykende fersk, så det vil i så fall ikke bli særlig billig (i norsk målestokk). (Sky Sports)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Sunderland-manager Steve Bruce har lagt sin elsk på Tottenhams høyreback Alan Hutton. Men husk, en overgang kan først skje når overgangsvinduet åpner i januar. Bruce skal jevnlig sende spioner, eller speidere om du vil, til Spurs-kampene frem til januar for å forsikre seg om at Huttons form peker rette veien. (Daily Mirror)

Wigan skal være interessert i Scunthorpe-keeper Joe Murphy. Manager Roberto Martinez skal nylig ha takket nei til den tidligere Chelsea-keeperen Jurgen Macho, da han var i klubben på prøvespill. Martinez vil gjerne ha en solid reservekeeper ettersom nåværende reservekeeper Mike Pollitt nærmer seg 38 år. (Daily Mirror)

Wolverhamtons Sam Vokes er til salgs. Coventry skal være ganske så interessert i å sikre seg spilleren. Det er også Cardiff. (Daily Mirror)

David Villa til Liverpool? Det er jo lov å drømme. The Sunday People mener å vite at de røde fra merseyside kommer til å spa opp 49 millioner euro fra Valencia-spissen i januar.

Bordeaux-vingen Geraldo Wendel var egentlig et kjøpsobjekt for Tottenham-manager Harry Redknapp. Men det var før Wendel sa at han ikke kommer til å forlate Bordeaux etter bare tre år i Frankrike. Brasilianerens familie er visstnok veldig begeistret for den franske vennligheten og skal blant annet ha sagt:

- We have friends in Bordeaux, its really cool. (Sky Sports)

Arsenal vil selgespissen Carlos Vela. Det ryktes at spanske Xerez skal være interessert i å hente meksikaneren. (Sky Sports)

Manchester United vil gjerne ha Grenoble-spilleren Sofiane Feghouli, skriver franske aviser. Han ville først heller spille fast i Frankrike istedenfor å slite benken i en storklubb, men etter å ha kritsert fansen for manglende støtte siden de ligger sist på tabellen, skal Feghouli ha endret mening. Barcelona, Liverpool og Inter skal også være interesserte. (Sky Sports)

Så en liten kuriositet til slutt:

Bolton-sjef Gary Megson fikk seg et sjokk da han kom tidlig til treningsfeltet en morgen. Han skal ha sett en person som utøvde Tai Chi i parkeringshuset. Først senere skjønte han at det var hans egen spiller, nemlig Chung-Young Lee. (Daily Mirror)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere