RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Sergio Torres (AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
John Carew til Liverpool?

Daily Star skriver at Liverpool er interessert i å hente den norske spissen fra Aston Villa, som skal være villig til å selge Carew for rundt tre millioner pund. Nordmannen har halvannet år igjen av kontrakten med Villa, og vil nok i løpet av de neste ni månedene enten bli solgt eller tilbudt ny kontrakt, men vi fraråder likevel all veddemålsvirksomhet i forbindelse med en Liverpool-overgang. Daily Star topper vår liste over troverdige, engelske aviser - men bare om man snur listen på hodet.

Mer troverdig er koblingen mellom Sunderland og David Bentley. The Sun skriver at Tottenham-spilleren er på vei til Stadium of Light, mens Daily Mirror heller vil sende vingen til Atletico Madrid.

En mann som er litt i skuddet om dagen, er den unge Chelsea-spissen Daniel Sturridge. Han ble hentet fra Manchester City i sommer, og nå skal overgangen behandles av en uavhengig komité. City ønsker sju millioner pund som kompensasjon, mens Chelsea skal være villig til å strekke seg til tre millioner pund.

Olivier Kapo var i den franske landslagstroppen fram til han byttet ut Ligue 1 med Premier League. Nå sliter han med å markere seg i Wigan, som ifølge The Sun skal være forberedt på å sende ham videre til Atalanta og Serie A.

En overgang fra Barcelona til Stoke City kan ikke mange skryte av å ha gjennomført. Det kan snart 18 år gamle Oriol Romeu gjøre, hvis man skal tro Daily Mirror.

Leeds-heltenJermaine Beckford kan ha spilt sin siste kamp for klubben, og avslutter i så tilfelle med å bli matchvinner mot Manchester United på Old Trafford. Newcastle skal være i samtaler med Leeds om en overgang verdt 2,5 millioner pund, melder Daily Star.

Nå skal for øvrig Manchester City ha stilt seg i køen av beilere som ønsker signaturen til Victor Moses, 19-åringen som enn så lenge er under kontrakt med Crystal Palace. West Bromwich, Everton, Liverpool og Birmingham skal alle være interessert i Moses, melder Daily Mail.

Husker du forresten Freddy Adu? Det amerikanske vidunderbarnet som skulle bli den nye Pelè, som var på prøvespill i Manchester United. vel, nå skal han være aktuell for Hull City etter at portugisiske Belenenses har gitt 20-åringen beskjed om å finne en ny arbeidsgiver. Det melder Daily Mirror.

Kilder: Sky Sports, BBC

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere