RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Denne mannen er jaktet av Chelsea, Manchester United og Manchester City.

* Sunderland-manager Steve Bruce er villig til å betale 35 millioner for Portsmouths Marc Wilson.

* Manchester United leder jakten på å sikre seg Queens Park Rangers sin 15 år gamle midtbanespiller Raheem Sterling. Byrival City, Arsenal og Fulham jakter også på unggutten.

* Chelsea, City og United jakter alle på Benficas Angel Di Maria. Men Real Madrid skal stå først i køen for å sikre seg vingen.

* West Bromwich Albion sikler etter Hamiltons James McArthur. Prislappen på midtbanespilleren er drøye 20 millioner kroner.

Les også: Gareth Barry mener City spilte feigt mot Liverpool

* Sexskandalene lar ikke vente på seg i Chelsea-leiren. Kort tid etter at John Terrys utsvevende sexliv gikk verden rundt, viste det seg også at Ashley Cole hadde blitt tatt med buksene nede. Nå kan det vente en solid straff for venstrebacken. Hele fire millioner kroner antas det at Cole må betale i bot til blåtrøyene siden Chelsea-styret føler 29-åringen har satt klubben i vanry.

Men det stopper ikke der. Klubbeier Roman Abramovitsj har blitt så irritert på Cole etter skandalen at russeren skal ha krevd at venstrebacken blir satt på overgangslista. Aramovitsj mener at Cole har skadet klubbens navn og rykte.

Les også: Disse gutta jakter Mesterliga

FREM OG TLBAKE: Ni måneder etter Ashley Cole og Cheryl Cole ble skilt ble de sammen igjen. Så ble det slutt.

* City-sjef Roberto Mancini krever at Carlos Tévez returnerer til City øyeblikkelig. Argentineren har vært i hjemlandet i over en uke for å være sammen med kona som har født parets barn. Tevez har mistet de tre siste kampene for blåtrøyene, men denne uken venter både returkamp mot Stoke i FA-cupen og gigantoppgjør mot Chelsea på lørdag.

Mer om Citys uavgjortoppgjør mot Liverpool på søndag og Tevez-saken kan du lese om her!

* AC Milan-manager Leonardo tilbød å slutte etter hjemmetapet for Manchester United i Mesterligaen forrige tirsdag.

* Wayne Rooneys ikke altfor kjente lillebror, John, har fått en ukes treningsopphold i Derby.

* Steve Bruce er ikke bare på spillerjakt, Sunderland-manageren sier at de fire neste hjemmekampene mot henholdsvis Fulham, Bolton, Birmingham and Manchester City vil avgjøre om klubben kommer til å være med i nedrykksstriden eller ikke.

* Cristiano Ronaldo herjet for Real Madrid i søndagens grisebanking av Villarreal. Men portugiseren har blitt distrahert av den katastrofale flommen som har tatt flere menneskeliv på hjemøya Madeira. Ronaldo har også tilbudt seg å hjelpe med opprydningen etter naturkatastrofen.

Kilder: BBC, Daily Mail, Daily Mirror, The Sun og The Times.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere