RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: CHARLES PLATIAU (Reuters)
Sist oppdatert:
Nå vifter Chelsea med sjekkheftet.

Bayern Münchens franske superving Franck Ribery innrømmer at Chelsea er «veldig interessert» i ham og regner med å ha avklaring om sin neste klubb klar i løpet av mars.

Og, Chelsea-eier Roman Abramovitsj skal angivelig stå klar med et sjekkhefte for å sikre seg Ribery.

Aston Villa har kastet seg inn i kampen om 18 år gamle Adam Matthews fra Cardiff. Fra før sto Tottenham, Arsenal og Manchester United på beilerlisten.

Rafael Benítez avviser at det er særlig aktuelt for Liverpool å sikre seg Arda Turan fra Galatasaray eller Simon Kjær fra Palermo.

De engelske tabloidene har for øvrig gasset seg i ordspill etter at John Terry feiret scoringen sin mot Stoke med å rulle opp ermet og peke på kapteinsbindet. Et utvalg: «Terry Up In Arms» (Daily Star), «Barmy Army» (Daily Mirror) og «Listen To The Band» (The Sun).

- Alle managerne i Premier League kommer til å være utenlandske til slutt, tror en av de britene som fortsatt holder stand, nemlig Tottenhams Harry Redknapp.

Og her er grunnen til at Fabio Capello ønsker å trene England i ytterligere to år: Han er blitt så glad i å spille golf etter at han kom til landet, skriver Daily Mirror. Ja, da så.

Lurte du på hvorfor Theo Walcott pekte på en tenkt klokke på armen under feiringen av scoringen sin mot Burnley? Han prøvde faktisk å slippe unna bot for å ha kommet for sent til lagbussen. – Jeg kom for sent til bussen kvelden før, det var derfor jeg pekte på klokka, sier Arsenal-angriperen til The Sun.

Jamie O’Hara kommer nok til å erte på seg en del Tottenham-supportere. Midtbanespilleren er på utlån fra Spurs til Portsmouth, men håper likevel at Fulham slår Tottenham i omkampen i FA-cupen. Vinneren skal nemlig møte nettopp Portsmouth i semifinalen.

Anderson, Manchester Uniteds brasilianske midtbanemann, kommer ikke til å sette sine knotter på en fotballbane på et halvt års tid. Han ble kneoperert i helgen og får et langt avbrekk.

Kilder: BBC, Daily Mail, Sporting Life, The Sun, The Mirror, Daily Star.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere