RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Manchester United vurderer en gammel kjenning, og Mesut Özil snakker varmt om to engelske storklubber.

Giuseppe Rossi kom til Manchester United fra Parma i 2004, og forlot klubben tre å senere uten å ha etablert seg i Sir Alex Fergusons tropp. Nå kan det imidlertid være duket for en retur. Den amerikanskfødte italieneren har gjort sine saker bra i spanske Villarreal, og interessen rundt spissen skal være stor. United sikret seg imidlertid muligheten til å hente 23-åringen tilbake for rundt 65 millioner kroner, da de solgte han til spanjolene i 2007. Nå skal Old Trafford-klubben vurdere å benytte seg av denne klausulen.

En annen spiller som angivelig skal stå på Uniteds ønskeliste er VM-helten Mesut Özil. Tyskeren innrømmer at både de røde og rival Chelsea er interessante klubber, men legger også til at Real Madrid og Barcelona ville vært en drøm. Den offensive midtbanespilleren står uten kontrakt etter årets sesong, og kan vente med valget til han kan forlate Werder Bremen gratis.

En annen klubb som sikkert kunne tenke seg Özil er Manchester City. Tiden har imidlertid kommet for at de lyseblå må starte å kvitte seg med spillere, og ikke bare kjøpe. Craig Bellamy har lenge blitt linket bort, men City skal være lunkne til å akseptere et lånetilbud fra Tottenham for spissen. Fulham skal også være interessert, og de lyseblå håper derfor på budkrig.

City ønsker også å kvitte seg med Roque Santa Cruz, og greske Olympiakos skal ha fattet interesse for paraguayaneren. Fenerbache og Marseille skal også være hypp på et lån.

Harry Redknapp i Spurs kan også komme til å selge spisser i sommer. Peter Crouch skal være tilgjengelig for rundt 70 millioner kroner, men da må en erstatter først være på plass.

Sagaen om Francesc Fabregas fortsetter, og denne gangen er det Lionel Messi som uttaler seg på spanierens vegne. Barca-stjernen sier han er sikker på at Arsenal-spilleren blir å finne på Nou Camp neste sesong. Nå har vel snart hele Barcelona uttalt seg i denne saken, men Arsenal nekter fortsatt å selge, og manager Arsène Wenger tror kapteinen blir.

Aiden McGeady har lenge vært i Aston Villas søkelys, men nå tyder mye på at Celtic har priset vingen ut av Martin O'Neills prisklasse. Skottene krever rundt 100 millioner for spilleren.

Lille Blackpool står overfor en gigantutfordring når de skal prøve å overleve i Premier League. Nye spillere ser det også ut som de sliter med å skaffe. Et bud på rundt 10 millioner for DJ Campbell, som var på lån i Blackpool forrige sesong, skal ha blitt avslått av Leicester. Dermed har Ian Holloway begynt å kikke i retning av Nottingham Forests Nathan Tyson.

Joe Cole, som gikk gratis fra Chelsea til Liverpool i sommer, forteller at han var med å overtale Steven Gerrard til å bli på Anfield. Liverpool-kapteinen har tidligere uttalt at han gleder seg til å spille sammen med Cole i den røde trøyen.

Premier League-sesongen nærmer seg med stormskritt, og Manchester Citys Gareth Barry gruer seg voldsomt. Midtbanespilleren er redd for at engelske fans kommer til å la landslagsspillerne få høre det for den svake VM-innsatsen i sommer. Vel Gareth, da er det vel du som må tåle den høyeste buingen.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

(Kilder: BBC, Daily Star, Daily Mirror, Daily Mail, The Sun, Daily Star)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere