*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: DOMINIQUE FAGET (Afp)

Liverpools ønskeliste blir stadig lengre.

13.09.10 15:31

Rett nok slapp de endelig inn mål denne helgen, men Chelsea ser fortsatt ut til å gå på vannet. Likevel ønsker klubben nå å forsterke stallen med Jesus. Jesus heter Navas til etternavn og er kantspiller på Sevilla. 165 millioner kroner skal Chelsea være villig til å legge på bordet for frelseren i januar.

Strengt tatt har Liverpool større behov for en frelser enn Chelsea, selv om Pepe Reina hadde et par mirakelredninger i går. Og klubbens ønskeliste begynner å bli veldig lang, om vi skal tro på absolutt alle ryktene. På nyåret ønsker manager Roy Hodgson å hente to West Ham-spillere til Anfield, nemlig Carlton Cole og Valon Behrami.

17 år gamle Inigo Ruiz De Galarreta er en annen potensiell fremtidig redningsmann for Liverpool. Han har spilt et par pre season-kamper for Athletic Bilbao, og med det skal han ha blitt interessant for en håndfull av europeiske toppklubber i tillegg til Liverpool.

En mer merittert spiller som Liverpool kan tenke seg er Real Madrids Karim Benzema, men de må kjempe om hans signatur med Manchester United og Juventus.

Liverpools nåværende superspiss Fernando Torres fikk for øvrig passet sitt påskrevet av TV-ekspert og tidligere Liverpool-spiller Jamie Redknapp som kalte spanjolens prestasjoner mot Birmingham for «diabolical». Rett oversatt: diabolsk - ja eller djevelsk da. Det kan jo høres positivt ut, men var neppe ment sånn.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Wigans Chales N’Zogbia blir stadig mer aktuell for en overgang til Marseille.

Birmingham vil hente den 19 år gamle høyrebacken Nathaniel Clyne fra Crystal Palaca i januar.

Lån og lån fru Blom. Tottenham krever Hull for to millioner kroner for å låne ut U21-landslagsspiller Kyle Walker denne sesongen. Heter ikke det utleie?

Mer penger var det involvert da Gerard Houllier signerte som ny manager for Aston Villa. Avtalen skal angivelig være verdt rundt 80 millioner kroner for franskmannen. Houllier ønsker for øvrig Gary McAllister som assistent.

Wayne Rooney ble vraket, eller spart om du vil, mot Everton i helgen, men starter etter all sannsynlighet når Manchester United møter Rangers i Champions League tirsdag.

En annen stjerne som er klar til Mesterligainnsats er Luka Modric. Tottenhams midtbanegeneral hinket ut med skade mot West Bromwich lørdag, men er klar til spill igjen.

Fulhams Bobby Zamora skadet leggen lørdag og er allerede operert. Operasjonen betegnes som vellykket, men det Zamora må likevel belage seg på mange uker på sidelinjen.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

(Kilder: The Sun, BBC, Sportinglife, Daily Mail, Talk Sport, Caughtoffisde.com, Daily Mirror)

Her kan du spille på langoddsen direkte:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.