RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kerstin Joensson (Ap)

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Chelsea ser på «den nye Lampard».

Toni Kroos spiller på Bayern München og er blitt kalt «den nye Frank Lampard». Kanskje det nettopp er derfor Chelsea nå skal være interessert i midtbanespilleren som vil koste rundt 90 millioner kroner.

Manchester Citys Emmanuel Adebayor var i ferd med å fly på manager Roberto Mancini og måtte holdes tilbake av lagkamerater da manageren påstod at spissen simulerte en skade.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Alex Ferguson sier: - Fernando Torres er en juksmaker. Uttalelsen kom etter at Torres angivelig prøvde å filme slik at John O’Shea skulle bli utvist i helgens storkamp.

Alex Ferguson sier: - Michael Owen drar ingen steder! Klar beskjed til Aston Villa som ville hente spissen i januar der altså.

En som heller ikke drar noen steder er Wayne Rooney. Ifølge lagkamerat Darren Fletcher kommer spissen til å bli i Manchester United ut karrieren.

Aston Villas Ashley Young er ønsket her og der og spesielt i Tottenham, om vi skal tro alt som skrives i denne spalten. Men om han blir i Villa skal han angivelig få over fire millioner kroner i lojalitetsbonus av klubben.

Jesus Navas (24) er sterkt ønsket av Arsenal, som angivelig skal lede kampen om kantspilleren, med Chelsea og Juventus som nummer to og tre.

Oscar Hernando (16) er ønsket av både Barcelona og Real Madrid, men ender kanskje likevel i Blackburn i løpet av kort tid.

Newcastle vil be Premier League om spesialtillatelse til å hente hjem Shay Given fra Manchester City utenom overgangsvinduet, fordi Steve Harper er ute i tre måneder med en skulderskade. City skal være villig til å slippe Given.

Kaptein på sommerens VM-vinner, Iker Casillas, mener at Manchester City-keeper Joe Hart er så god at han bør gå til Manchester United.

Birminghams Lee Bowyer ble tvunget til å be om unnskyldning etter at han reagert på hets fra tribunen med å skjelle ut en tilstedeværende bestemor.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere