RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Bernat Armangue (Ap)

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Patrice Evra ut - denne mannen inn.

Britisk presse mener å vite at Manchester United forbereder et bud på Lyons brasilianske ving Michel Bastos i januar. 27-åringen skal koste rundt 150 millioner kroner, og det antydes at Patrice Evra kan komme til å gå motsatt vei om det blir en avtale.

Og United har angivelig bestemt seg for å hente Aalesund-keeper Anders Lindegaard.

Mer om det her: - Viktig å komme til en annen liga

Samir Nasri innrømmer at han er frustrert i Arsenal, fordi han ikke får spille i favorittposisjonen, men må friste tilværelsen ute på kanten.

Chelsea er siste klubb som nevnes i forbindelse med Utrecht-spiss Ricky van Wolfswinkel . Fra før er den målfarlige mannen med det festlige navnet koblet til Liverpool, Manchester United, Tottenham og sikkert mange andre også.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Det sitter sikkert langt inne, men Manchester Uniteds Gary Neville innrømmer at Manchester City er en troverdig utfordrer til Premier League-tittelen i år.

Real Madrid har visstnok tenkt å hente Uruguays stjernespiss Luis Suarez fra Ajax i januar. Det kan bety at Karim Benzemas karriere i spansk fotball er over. Det igjen betyr at klubber som Manchester United og Tottenham nok kan tenke seg å ta kontakt med Real for å sikre seg franskmannens signatur.

Agenten til Juventus-spiss Vincenzo Iaquinta forteller at Tottenham er interessert i å hente den italienske landslagsspilleren til White Hart Lane.

West Bromwich prøver å hente midtbanespilleren Liam Lawrence fra Portsmouth.

Det skal holdes krisemøte i Blackburn. Målet er å skrape sammen 50 millioner kroner til forsterkninger i januar.

Alexandre Pato, Milans unge brasilianske angriper, sier at Manchester City og Chelsea bare kan glemme å hente ham. Den eneste klubben han kan tenke seg å gå til om han skulle forlate Milan er Barcelona. Manchester City er likevel i ferd med å forberede et bud på 500 millioner kroner for 21-åringen.

Garry O’Connor er tilbake i Birmingham etter at Barnsley ikke ønsket å forlenge låneavtalen.

Wolverhamptons midtbanespiller David Jones er aktuell for Bolton, Blackburn og Newcastle. Kontrakten hans med Wolves går ut etter sesongen.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

(Kilder: Daily Mirror, The Sun, Daily Mail, Caught Offside, BBC, The Guardian, I'm Scouting, Sporting Life, Lancashire Evening News)

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere