Mandagens Premier League-rykter

Foto: John MacDougall (AFP)

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves – eller hva, Manchester United?

01.11.10 16:30

Vi er sent ute i dag, godtfolk, men takker for tålmodigheten ved å annonsere en riktig lekkerbisken for dere:

Bastian Schweinsteiger har blitt linket til Manchester United siden Sir Alex Ferguson ble manager på Old Trafford (like etter svartedauden), og United-manageren er ikke kjent for å gi seg når han har fått griller i hodet. De av som hadde glede av å se midtbanespilleren imponere for Tyskland i sommerens VM kan forstå hvorfor, og nå har United kommet et skritt nærmere å sikre seg sin mann:

- Jeg er kjempekeen på å teste ut det engelske kjøkkenet, sier Bayern München-stjernen i et intervju, og har sikkert Fergusons ukonvensjonelle teservering i drømmene. Chelsea skal dog også sikle på 26-åringen, melder engelske aviser.

Wolfsburgs ettertraktede måltyv Edin Dzeko er også i Uniteds søkelys igjen, skal vi tro engelske aviser. 24-åringen vil dog koste over 300 millioner. Lysten på å komme til samme sted er også stor hos Marek Hamsik, som i et italiensk radiointervju sier det vil være vanskelig å si nei til United. Det eneste problemet er at de ikke har spurt Napoli-spilleren om han har lyst å flytte nordover. Lassana Diarra er også koblet til Manchesters – enn så lenge – beste lag, mens Tottenham også er lystne på tjeneste til Real Madrid-spilleren.

I den blå delen av Manchester er det mye oppstyr etter dagens The Sun-oppslag om at trener Roberto Mancini ønskes på første fly til India. Det tar naturlig nok vekk det meste av overgangsfokus fra vår største bidragsyter på ryktespalten, selv om de skal være ekstremt interesserte i den 17 år gamle keeperen Cristian Bonilla far Colombia, mens Roque Santa Cruz skal vi heller ikke glemme – selv om Mark Hughes kan det, visstnok den tredje gangen Fulham-manageren ikke får sin mann. I stedet sikter City-spissen seg inn på å være Getafe-spiller på nyåret.

To inn, to ut for Liverpool? Kanskje ikke helt hva Anfield-gjengen drømmer om: Maccabi Tel Avivs 16 år gamle midtbanespiller Omri Altman er på vei til Anfield for et prøvespill, mens Glen Johnson skal være mannen som skal få orden i det sønderskutte Juventus-forsvaret. Med på den første delen av reisen sørover kan også Daniel Agger bli. Den talentfulle dansken har hatt en mørk høst under Roy Hodgsons ledelse, og Arsenal og Tottenham er på alerten. Inn i Hodgsons varme skal Stuttgarts hot shot Pavel Pogrebnyak være. Den russiske spissen har fem seriemål for det tyske storlaget på sine åtte seriekamper i år, og bør kunne bli en fin makker til David NGog.

Mye Italia-koblinger i dagens ryktebørs, og en til skal det bli før vi gir oss med det: Gareth Bale vekte en viss oppsikt i støvellandet med sitt hat trick mot Inter, nå er han ønsket av, vent på det: Inter! Han er ikke den eneste som kan forsvinne fra Spurs, Barcelona har siktet seg inn på Luka Modric skulle ambisjonene om å få Cesc Fábregas signatur falle i fisk.

(Kilder: Sporting Life, BBC, Daily Mail, Daily Mirror, The Guardian, The Times, The Sun, Caughtoffside, Imscouting)

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt herHTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag