RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Brennhet forsvarskjempe aktuell for Chelsea.

Midtstopperen Phil Jones har imponert voldsomt siden han fikk sitt gjennombrudd for Blackburn i mars. Den 18 år gamle forsvareren er spådd en lysende framtid på fotballbanen, og dette har ikke gått ubemerket hen hos toppklubbene. Ifølge Daily Mirror skal Chelsea-manager Carlo Ancelotti følge nøye med på ungguttens situasjon på Ewood Park, og londonklubbens fotballdirektør og talentkjenner Frank Arnesen skal ha tatt en nærmere titt på Jones under helgens ligakamp mot Wigan. Nettavisen har tidligere skrevet om at 18-åringen fortsatt bor hjemme hos mamma og pappa nær Preston, og at han til tross for sin kometkarriere fortsatt må rydde rommet på morens ordre. Et tilbud fra Stamford Bridge kan imidlertid forandre på dette.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Ryktebørsen på balløya er som regel fullstappet av mer eller mindre troverdig sladder, og mandag kan man lese at Real Madrid skal være interessert i å hente Manchester Uniteds nye måljeger Javier Hernandez allerede i januar. Det er kanskje ikke så oppsiktsvekkende at de har fått øynene opp for spissen, men noe salg har vi neppe tro på med det første.

Roy Hodgson, Damian Commoli, NESV og Liverpool kommer etter alle solemerker til å styrke stallen når overgangsvinduet åpner. En rekke navn har allerede blitt nevnt i forbindelse med de røde fra Beatles-byen, og mandag dukker nok et navn opp. Talentfulle Matt Jarvis hos Wolverhampton skal ha vekket interessen til gjengen som jakter forsterkninger på Anfield.

En annen som har blitt nevnt i forbindelse med Liverpool er Atletico Madrid-helt Diego Forlan. Spissen har tidligere uttalt at han kunne tenke seg en retur til de britiske øyer og Merseyside-laget er som kjent i markedet for en spiss. Nå ser det imidlertid ut til at uruguayaneren kommer til å havne i Italia. Juventus skal nemlig være svært nær en avtale, ryktes det i hvert fall.

Svenske Johan Elmander kan komme til å forsvinne fra Bolton i vinter. Tyrkiske Fenerbahce skal i hvert fall stå klare med rundt 30 millioner kroner for å sikre seg spissens tjenester.

Jermaine Pennant holder for tiden til på lån i Stoke. Avtalen med Real Zaragoza utløper imidlertid i januar, men Tony Pulis og hans undersåtter har håp om å få til en forlengelse.

Hårfagre Andy Carroll har gjort sine saker bra for Newcastle denne sesongen, og mannen med frisørfrykt kan nå få sjansen på landslaget. Fabio Capello skal i hvert fall være lysten på å prøve spissen i treningskampen mot Frankrike på Wembley.

Wolverhampton har en solid sisteskanse i amerikanske Marcus Hahnemann, men må trolig se seg om etter andre alternativer etter sesongen. Keeperen vil nemlig hjem.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Arsenals Aaron Ramsey har vært borte fra fotballen siden møtet med Ryan Shawcross forrige sesong, men nærmer seg comeback. Det kan skje i en reservelagskamp mot Everton.

Til slutt merker vi oss at tidligere Manchester United-spiller Nicky Butt vurderer å plukke fotballstøvlene ut av skapet. Laget South China fra Hong Kong vil gjerne gi veteranen sjansen til et comeback på fotballbanen.

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mirror, Daily Mail, The Guardian.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere