RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Graham Stuart (AFP/Scanpix)

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Håper du det er din klubb som jakter på Wickham, Shawcross, Steele eller Clyne?

Vel møtt til ny rykteuke, og vi starter med en spalte som er tilnærmet fri for verdensstjerner.

Men det kan være mye næring også i småfisk og yngel, og vi reiser rett til Anfield der Liverpool-manager Roy Hodgson har lagt sin elsk på den 17 år gamle angriperen Connor Wickham, som spiller i Ipswich. Ifølge Daily Mail har Hodgson de nye eierne i ryggen – og prislappen skal være på 10 millioner pund, altså nærmere 100 millioner kroner.

Men det er på ingen måte bare tenåringer som er i Hodgsons søkelys. Ifølge Footylatest.com vil Liverpool nå utfordre Tottenham i kampen om West Ham-kaptein Scott Matthew Parker – som faktisk har rukket å bli 30 år.

Skal vi tro Daily Express, som neppe er mindre troverdige enn Footylatest.com, kommer imidlertid Liverpool for sent på banen. Parker skal nemlig være veldig nær en overgang til Tottenham allerede, og overgangssummen blir på rundt regnet sju millioner pund.

Mer West Ham: De ønsker nemlig å låne Manchester Citys venstreback Wayne Bridge når vinduet åpner i januar, ifølge Daily Mail. De får imidlertid kamp av Blackburn, ifølge samme kilde.

Så dagens to Manchester United-rykter:

1) På Old Trafford pønsker nemlig Sir Alex Ferguson på å gi Ryan James Shawcross en ny sjanse. Forsvareren, som var i United fra 2006 til 2008, er nå blitt 23 år. Og ikke minst har han skaffet seg verdifull erfaring i Stoke. Det er Daily Mail som nå hevder en United-retur er på trappene.

2) Shawcross er imidlertid ikke den eneste forsvarsspilleren i Fergusons kikkert. Han fristes også at Gregory van der Wiel, som spiller i Ajax. United kan vente seg kamp fra Arsenal om 22-åringens gunst, skriver Footylatest.com.

Arsenal er også involvert i en annen kamp, nemlig kampen om Middlesbrough-keeper Jason Steele. Hovedmotstander er Aston Villa, skal vi tro Daily Mirror.

Nathaniel Clyne er kanskje ikke verdens mest kjente fotballspiller per dags dato. Men de 19 år gamle høyrebacken føler seg klar for større oppgaver, og har sagt nei til å forlenge med Crystal Palace. Det har ikke gått upåaktet hen, og ifølge Daily Mirror har både Birmingham, Aston Villa, Fulham og Everton signalisert interesse for mannen med ni U19-landskamper for England.

Fulham er på jakt etter Freiburgs senegalesiske spiss Papiss Cisse. 25-åringen er imidlertid ettertraktet, og Fulham må kjempe mot blant andre Juventus, Torino og Villarreal om hans gunst.

Til slutt tar vi med at det fortsatt ikke er harmoni i Manchester City, og som vanlig har Carlos Tévez relativt høye tanker om seg selv (hvilket han i og for seg har god grunn til). Ifølge Daily Mirror forventer Tevez mer respekt fra manager Roberto Mancini. Den frekke manageren var nemlig ikke snauere enn at han byttet ut sin argentinske stjernespiss mot Bolton.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere