*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Reuters/Scanpix

Denne superstjernen kan være på vei til Premier League.

21.03.11 12:38

Nettavisen har fått både ris og ros for å ha skrevet ryktespalten på rim ved et par tilfeller den siste tiden. Det skal undertegnede spare dere for, da lesertallene trolig ville rast til bunnen om mine rim skulle prege spaltene. Det overlater jeg til de med talent for det. Her kommer ryktene, konservative og rett frem.

Manchester United forventes å slå Arsenal i kampen om signaturen til wonderkid Alex Oxlade-Chamberlain, som har en prislapp på rundt 10 millioner pund. Unggutten har snart vært i søkelyset til samtlige Premier League-klubber, men ryktene skal ha det til at han har mest lyst til å spille under vingene til Sir Alex Ferguson.

United skal også være ute etter Boltons Gary Cahill. Ferguson ønsker seg flere valgmuligheter i forsvar, og Cahill er sett på som et perfekt kjøp. Men det spørs om ikke prislappen på 25 millioner pund skremmer United.

Samtidig kvesses pennene på Anfield, for nå skal det visstnok klargjøres for å by på Blackpools store stjerne - Charlie Adam. Kenny Dalglish er klar til å brette opp ermene og legge seg i budkrig med Tottenham, som også er ute etter den nye superstjernen. Hva Adam vil koste, det er uklart.

Tottenham håper samtidig at de kan dra på fisketur til Anfield. Denne gangen er det Glen Johnson som skal være i kikkerten, og det ryktes at `arry Redknapp er villig til å bruke 12 millioner pund på den engelske landslagsspilleren. Niko Kranjcar skal være tenkt som en del av budet for å få Johnson til White Hart Lane.

Evertons midtbanespiller Jack Rodwell, som nylig var et hett navn på Old Trafford, linkes nå til Chelsea. Smårike Roman Abramovich planlegger å åpne pengepungen til sommeren for å hente Rodwell, til tross for at han svidde av 73 millioner pund for Fernando Torres og David Luiz i januar.

Det stopper ikke der, for russeren skal virkelig være godtesjuk, og godteriet er Sergio 'Kun' Agüero og Wesley Sneijder. Prislappen for disse to er ukjent, men billig - det blir det ikke.

Wolverhampton får ikke mye oppmerksomhet her i ryktespalten, men nå er det duket for et saftig Wolves-rykte. Ulvene er nå ute etter St.Johnstones midtbanespiller Murray Davidson. 23-åringen er nylig tatt ut i Skottlands tropp som skal spille mot Brasil på søndag.

Newcastle skal vurdere å kvitte seg med Leon Best og Stephen Ireland. Duoen har havnet i trøbbel hos manager Alan Pardew, etter at de ble avbildet på nattklubb i kjølvannet av lørdagens tap mot Stoke. Så gjenstår det å se om de blir tilgitt eller utstøtt.

Vi avslutter med det kanskje saftigste ryktet vi fant:

Swansea svinger fiskestanga på White Hart Lane, og ønsker å hente Danny Rose på lån.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag