*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: PA Photos/Scanpix

Storklubbene vil handle i sommer, og United kan kvitte seg med to ringrever.

16.05.11 11:45

Carlos Tevez får lov til å forlate Manchester City, det sa manager Roberto Mancini tidligere denne uken. Likevel ønsker nå Tevez å bli, mye takket være motivasjonen han har for å ta titteltronen fra Manchester United.

Samtidig har Tevez lenge ytret et ønske om å komme nærmere familien i Argentina, og Mancini skal ha fortalt spissen at han ønsker snarlig avklaring.

Mancini skal også være forberedt på å gå i kamp med City-styret, med formål om å skaffe mer penger til sommerkjøp. Det mener han er nødvendig for å kunne bli en seriøs tittelkandidat neste sesong. Om Tevez forsvinner, skal Didier Drogba og Zlatan Ibrahimovic være favoritter til å erstatte argentineren.

West Bromwich er klare til å by fire millioner pund for Fulhams Andy Johnson. Roy Hodgson skal være veldig interessert i å hente sin gamle elev til klubben, og ser på spissen som en perfekt forsterkning foran neste sesong.

Sunderland nærmer seg en avtale med Blackpools midtbanemann David Vaughan. 28-åringen kan gå gratis etter sesongen. Vaughan vil trolig bli værende i Blackpool om de beholder plassen.

Sir Alex Ferguson skal være forberedt på å kvitte seg med spillere etter sesongen. Paul Scholes, Tomasz Kuszczak, Wes Brown, Darren Gibson, Jonny Evans og Michael Owen er trolig de Ferguson ikke regner med neste sesong. På ønskelisten har United Wesley Sneijder, Ashley Young og David de Gea. Det kan bli en spennende sommer på Old Trafford!

Tomasz Kuszczak skal være i kikkerten til Roy Hodgsons West Bromwich.

Manchester United skal også ha gitt Owen Hargreaves tilbud om en «pay as you play»-avtale. Den skadeplagede midtbanespilleren har bare spilt seks minutters førstelagsfotball siden han opererte kneet i januar 2009, og kontrakten går ut i juni. Arsenal ryktes å være interessert i å hente ham gratis ved kontraktens slutt, men nå skal altså United ønske Hargreaves videre.

Kunne du tenke deg å få dagens Premier League-rykter tilsendt på SMS? Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Karim Benzema kommer ikke til Premier League, skal man tro agenten hans. Til tross for at flere klubber snuser på Real Madrid-spissen, ønsker han å fortsette kampen om en fast plass på laget til Josè Mourinho.

Arsenal skal likevel være interessert i å gjøre et forsøk på å hente Benzema til Emirates. Wenger har lenge vært tilhenger av franskmannen, og vurderer å legge inn et bud i sommer.

Martin O`Neill ble tidlig favoritt til å etterfølge Avram Grant i West Ham-jobben. Grant fikk sparken etter at West Ham rykket ned fra Premier League på lørdag, og West Ham ryktes å ha forhørt seg om mulighetene for å få trenerkapasiteten O`Neill som Grant-erstatter. Nå hevder engelske medier at de vet at jobben går til Steve McClaren. Den tidligere engelske landslagssjefen fikk sparken i Wolfsburg i desember i fjor.

Kilder: Sky Sports, BBC, The Guardian, The Independent, Daily Mail, Daily Mirror.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.