RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
Real Madrid-spiller er ønsket på balløya.

Overgangsvinduet i januar nærmer seg med stormskritt, og klubbene klargjør faksmaskinene for å sikre seg forsterkninger.

Og hva er vel bedre enn noen rykende ferske overgangsrykter? Her er de vi fant mandag.

Manchester United har lenge jaktet en ny midtbanespiller, og blir støtt og stadig koblet til stjernespillere som kan fylle tomrommet etter Paul Scholes. Nå skal United være i gang med å sikre seg Benficas Nicolas Gaitan. Prisen skal ligge på 29.3 millioner pund, og en overgang er mest sannsynlig å finne sted til sommeren. Ha i bakhodet at det er seriøse The Independent som melder dette.

Denne uken inviterer vi leserne til å komme med sine tanker i vår faste spalte «20 tanker om Premier League». Kom med dine tanker på våre Facebook-sider.

Alex Ferguson skal også være ute etter Real Madrids Sami Khedira. Tyskerens pris skal ligge på omkring 18 millioner pund, og dette er trolig en pris United kan leve godt med (Kilde: Footybunker).

David Beckham står fritt til å forhandle med de klubber han vil, og dette fører selvsagt til ryktestorm om en av verdens mest kjente fotballspillere. Nå har Beckhams rådgivere gått ut og avslått ryktene om at engelskmannen befinner seg i Paris for å forhandle frem en avtale med Paris Saint Germain. Tottenham og Everton er aktuelle arbeidsgivere i Premier League. (Kilde: Talksport).

Chelseas Didier Drogba blir stadig koblet til andre klubber. Nå meldes det at ivorianeren kan følge Nicolas Anelka til Shanghai Shenhua, etter at Marseille visstnok skal ha fått et bud avslått (Kilde: Insidefutbol).

Arsenals Arséne Wenger uttalte at gullkampen er over for hans lag, etter at de søndagen tapte mot City. Nå ønsker The Gunners å forsterke i januar, og Academica-spiss Ederzito skal være et hett navn på Emirates (Kilde: Metro).

(Ryktene fortsetter under bildet).

Fulham-manager Martin Jol forbereder et bud på fire millioner pund for Bristol City-spiss Nicky Maynard. Bobby Zamora ønsker seg vekk fra Craven Cottage, og Maynard sees på som en billig og bra erstatter (Kilde: The Sun).

Raul har en kontrakt som går ut i juni 2012, og fremtiden er usikker for Schalke 04s stjernespiss. Han er tidligere koblet til flere Premier League-klubber, og Raul holder alle muligheter åpne. Kan Liverpool bli neste stopp? (Kilde: Sportinglife).

Merseyside-klubben skal også gå med planer om å hente spissen Rory Donnelly fra Cliftonville. Swansea går imidlertid også med de samme planene.

Kenny Dalglish holder i hvert fall kortene tett til brystet. På spørsmål om han kommer til å forsterke i januar, svarer Liverpool-sjefen enkelt og greit at de har muligheten til å kjøpe, om de ønsker det.

Aston Villa og manager Alex McLeish har etter sigende falt pladask for Barnsleys unge kaptein Jacob Butterfield. 21-åringen spiller sentralt på midtbanen, og har en prislapp på to millioner pund (Kilde: Daily Mirror).

Queens Park Rangers kan komme til å havne i budkrig med Sunderland, da begge klubber skal være på jakt etter Nikica Jelavic, som for tiden tjener til livets brød i skotske Rangers. Krotaten er verdsatt til syv millioner pund (Kilde: Daily Mirror).

Og til slutt:

Chelsea ønsker seg stjernetrio. Les mer om det her.

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere