*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Liverpool ønsker Jermain Defoe.

16.01.12 10:36

En ny uke har startet, og her er ryktene vi fant mandag:

Liverpool skal være meget interessert i å hente Tottenham-spiss Jermain Defoe, og planlegger nå et bud på ti millioner pund. Liverpool sliter foran mål, og Kenny Dalglish ser på Defoe som en løsning på det problemet.
Kilde: Daily Mirror

Liverpool skal også være ute med garnet for å fange Swansea-ving Scott Sinclair, som har imponert for det nyopprykkede laget denne sesongen.
Kilde: Caughtoffside

Tottenham har siktet seg inn på Marseille-spiller Loic Remy. 25-åringen står med ni scoringer i serien denne sesongen, og Redknapp skal ha falt pladask for franskmannen. Men Marseille nekter trolig å selge den franske stjernespissen.
Kilde: NTB

Paris Saint Germain-manager Carlo Ancelotti lyktes ikke med plan A, som var å hente Alexandre Pato fra Milan for 29 millioner pund. Plan B skal være å hente Carlos Tevez fra Manchester City. Trolig vil engelskmennene være svært villige til å lytte til alle forespørsler om en permanent overgang for argentineren. Milan har lenge vært ute etter Tevez, men skal bare være interesserte i en låneavtale.
Kilde: The Times

Bolton-manager Owen Coyle kjemper desperat mot nedrykksspøkelset, og nå ønsker han å forsterke laget med pengene de får for Gary Cahill, som er på vei til Chelsea. Spilleren Coyle skal ha siktet seg inn på, er Tottenhams Giovani dos Santos. 22-åringen er trolig tilgjengelig for fire millioner pund.
Kilde: Daily Mirror.

(Ryktene fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Nick Potts

Chelsea-spiss Romelu Lukaku sliter med spilletid på Stamford Bridge, og nå har belgieren fortalt at han håper på en låneavtale neste sesong, hvis han fortsetter å se kamper fra benken.
Kilde: ESPN

Everton er på spissjakt, og nå har de rettet snuten mot Egypt. Al Ahly-angriper Mohamed Nagy kobles nemlig til Everton, for en overgangssum som skal ligge på seks millioner pund. Nagy har scoret 11 ganger på 18 landskamper for Egypt.
Kilde: Liverpool Echo

Manchester City jakter som alltid nye spillere. Denne gang skal Real Madrids 15-åring Jose Angel Pozo være i søkelyset. Han kommer trolig til å signere en femårsavtale med City den 15. mars, når han fyller 16 år.
Kilde: Daily Mail

Og til slutt:

Blackburn sliter fælt i Premier League. Nå er de nødt til å ta grep for å unngå nedrykk, og Andy Johnson kan bli løsningen på problemene. Blackburn skal nemlig ha lagt inn bud på Fulham-spissen, som også ønskes av Queens Park Rangers.
Kilde: The Metro

På jobb, date eller familieselskap? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.