RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Liverpool ønsker Jermain Defoe.

En ny uke har startet, og her er ryktene vi fant mandag:

Liverpool skal være meget interessert i å hente Tottenham-spiss Jermain Defoe, og planlegger nå et bud på ti millioner pund. Liverpool sliter foran mål, og Kenny Dalglish ser på Defoe som en løsning på det problemet.
Kilde: Daily Mirror

Liverpool skal også være ute med garnet for å fange Swansea-ving Scott Sinclair, som har imponert for det nyopprykkede laget denne sesongen.
Kilde: Caughtoffside

Tottenham har siktet seg inn på Marseille-spiller Loic Remy. 25-åringen står med ni scoringer i serien denne sesongen, og Redknapp skal ha falt pladask for franskmannen. Men Marseille nekter trolig å selge den franske stjernespissen.
Kilde: NTB

Paris Saint Germain-manager Carlo Ancelotti lyktes ikke med plan A, som var å hente Alexandre Pato fra Milan for 29 millioner pund. Plan B skal være å hente Carlos Tevez fra Manchester City. Trolig vil engelskmennene være svært villige til å lytte til alle forespørsler om en permanent overgang for argentineren. Milan har lenge vært ute etter Tevez, men skal bare være interesserte i en låneavtale.
Kilde: The Times

Bolton-manager Owen Coyle kjemper desperat mot nedrykksspøkelset, og nå ønsker han å forsterke laget med pengene de får for Gary Cahill, som er på vei til Chelsea. Spilleren Coyle skal ha siktet seg inn på, er Tottenhams Giovani dos Santos. 22-åringen er trolig tilgjengelig for fire millioner pund.
Kilde: Daily Mirror.

(Ryktene fortsetter under bildet)

Chelsea-spiss Romelu Lukaku sliter med spilletid på Stamford Bridge, og nå har belgieren fortalt at han håper på en låneavtale neste sesong, hvis han fortsetter å se kamper fra benken.
Kilde: ESPN

Everton er på spissjakt, og nå har de rettet snuten mot Egypt. Al Ahly-angriper Mohamed Nagy kobles nemlig til Everton, for en overgangssum som skal ligge på seks millioner pund. Nagy har scoret 11 ganger på 18 landskamper for Egypt.
Kilde: Liverpool Echo

Manchester City jakter som alltid nye spillere. Denne gang skal Real Madrids 15-åring Jose Angel Pozo være i søkelyset. Han kommer trolig til å signere en femårsavtale med City den 15. mars, når han fyller 16 år.
Kilde: Daily Mail

Og til slutt:

Blackburn sliter fælt i Premier League. Nå er de nødt til å ta grep for å unngå nedrykk, og Andy Johnson kan bli løsningen på problemene. Blackburn skal nemlig ha lagt inn bud på Fulham-spissen, som også ønskes av Queens Park Rangers.
Kilde: The Metro

På jobb, date eller familieselskap? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere