RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Afp/Scanpix
Dette kan bli Robin van Persies nye spissmakker.

Stephane Sessegnon ble latterliggjort i Frankrike da han valgte å forlate hardtsatsende Paris Saint-Germain til fordel for middelhavsfareren Sunderland i Premier League. Det er likevel ikke usannsynlig at 27-åringen er den som vil le sist. Til sommeren kan det nemlig komme til å bli en dragkamp mellom Arsenal og Tottenham om hans tjenester.
(The Sun)

Velger han Arsenal, kan han i så fall komme til å bli lagkamerat med en annen Ligue 1-stjerne. Olivier Giroud har storspilt denne sesongen og satt inn 16 mål for Montpellier i den franske toppserien. Angrepsspilleren, som har en prislapp på 13 millioner pund, har uttalt at han liker den «franske feelen» i klubben og at han godt kunne tenke seg å spille under Wenger.
(The Sun)

Sist gang Scott Dann var i rampelyset, var det fordi testikkelen hans revnet. Langt hyggeligere synes nok midtstopperen det er å være ønsket av Aston Villa. Alex McLeich solgte Dann fra Birmingham til Blackburn i sin tid, men skal nå være lysten på å jobbe sammen med 24-åringen igjen.
(Daily Mirror)

Mahamadou Diarra har vært uten klubb etter at han forlot Monaco i sommer. Nå skal den tidligere Real Madrid-spilleren være svært nær en avtale med Fulham. Martin Jol tror midtbanespillerens fysikk vil sørge for at han kan lykkes i Premier League og vil trolig kunngjøre signeringen i løpet av dagen.
(Daily Mail)

Manchester City har dobbel dekning i alle posisjoner på banen, og det er vanskelig å kjempe seg til spilletid for unggutter som Juan Roman. Dermed kan spanjolen komme til å gå på lån til Crystal Palace ut sesongen. 18-åringen har hatt noen imponerende kamper på klubbens reservelag og har fanget oppmerksomheten til Palace-sjef Dougie Freedman.
(Daily Mirror)

David Beckham avslo en overgang til Paris Saint-Germain i januar og håpet å signere en ny avtale med LA Galaxy. Det får ikke Leonardo til å gi opp kampen om 36-åringen. Brasilianeren sier at døra står åpen dersom Becks ønsker å flytte til den franske hovedstaden.
(Daily Mail)

En uke etter at Carlos Tévez ba om unnskyldning for sine handlinger, tar han igjen på seg den lyseblå drakta igjen. Tirsdag spiller Citys reservelag Ligacup-kamp mot Preston og argentineren er tiltenkt en rolle i den kampen. På grunn av et voldsomt medietrykk har klubben sørget for at kampen spilles bak lukkede porter på Carrington training complex.
(Daily Mail)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere