RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Enda en klubb kaster seg inn i kampen om dette stortalentet.

Chelsea skal være villig til å bla opp i underkant av 800 millioner kroner for å sikre seg Real Madrid-duoen Gonzalo Higuain og Cristiano Ronaldo til sommeren. Samme kilde spekulerer i om José Mourinho blir med på lasset hvis denne overgangen blir virkelighet. Roman Abramovitsj har pekt ut Napolis Edinson Cavani og Ezequiel Lavezzi som backup dersom det viser seg å bli vanskelig å signere superstjernene fra La Liga.
(Daily Telegraph)

Martin Jol frykter at han må selge flere av sine beste spillere etter årets sesong, men håper det skal gi penger i kassa som gjør det mulig å erstatte dem. Moussa Dembele har imponert mange denne sesongen, inkludert Alex Ferguson, som har vist interesse for belgieren. Clint Dempsey og vår egen Brede Hangeland er også spillere som lenge har blitt fulgt av større klubber og kan forsvinne til sommeren.
(Daily Mirror)

Tottenham har lenge sett ut til å sitte i førersetet i kampen om Eden Hazards underskrift, til tross for interesse fra blant andre Arsenal, Manchester United og Manchester City. Ifølge Sunday Times har Chelsea nå kastet sitt blikk på den fotrappe 21-åringen, som har en utkjøpsklausul på 34 millioner pund. Hazard har imidlertid uttalt at han kunne tenke seg å spille for Spurs, og kampen om den siste Champions League-plassen kan bli avgjørende for hvem som klarer å lande en avtale.
(Metro)

På Carrow Road sitter Paul Lambert uten de samme midlene som Chelsea og Tottenham, men med samme ønske om å forsterke spillertroppen sin. Nottingham Forest sliter i Championship og vil trolig få problemer med å holde på sine største stjerner. Derfor håper Lambert at han kan hente Chris Gunter og Garath McCleary til Norwich.
(Daily Mirror)

Wolverhampton må kjempe hardt for å beholde plassen i Premier League denne sesongen. De siste ukene har de engelske mediene spekulert i om Mick McCarthy kan være på vei tilbake til klubben for å bidra til fornyet Premier League-kontrakt. Iren er ikke avvisende til en mulig retur til Molineaux, til tross for at han fikk fyken i februar.
(Talk Sport)

Alex Ferguson vil etter all sannsynlighet tilby Rio Ferdinand en ny avtale med Manchester United, men stopperen må trolig belage seg på et kraftig lønnskutt. Ferdinand tjener rundt 115.000 pund i uka og vil ifølge Daily Telegraph bli nødt til å gå med på å gå ned minst 50.000 i lønn i sin neste avtale.
(Telegraph)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere