*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: PA Photos/Scanpix

Nå ser Chelsea til Arsenal for forsterkninger.

04.06.12 10:07

Chelsea er virkelig på krigsstien om dagen. Den blå londonklubben har allerede sikret seg tyske Marko Marin, og skal etter sigende også ha fått signaturen til ettertraktede Eden Hazard. Nå skal Portos Hulk være nestemann på listen. Chelsea skal være villig til å legge 30 millioner pund på bordet for brassen, samtidig som 25-åringen skal få en lønnspakke på 7 millioner pund.

Roman Abramovitsj og pengene hans gir seg imidlertid ikke der. Chelsea ser også mot Arsenal og ønsker å snappe opp både Theo Walcott og Bacary Sagna fra rivalen.

Champions League-vinneren blir også koblet med Sevillas Brian Robello mandag. Liverpool og Manchester City skal være de andre klubbene som er ute etter unggutten.

I Tottenham har det enn så lenge vært rolig i sommer, men fansen biter nok negler når det gjelder framtiden til Gareth Bale. Waliseren er ikke uventet het på ryktebørsen om dagen, og mange såkalte eksperter har spådd at 22-åringen vil bytte klubb i sommer. Bale er for tiden på ferie, og der skal han angivelig tenke beinhardt på hva han ønsker å gjøre klubbmessig.

Spurs på sin side tråler verden etter forsterkninger, og har oppdaget at Nicolas Anelka er å finne i Kina. Franskmannen har vært spillende manager for Shanghai Shenhua det siste halve året, men ifølge ryktene ser både Tottenham, West Ham og Queens Park Rangers på muligheten for å hente den tidligere Chelsea-mannen tilbake til balløya. Lykke til!

Rafael van der Vaart blir også koblet bort fra Tottenham, men skal nylig ha uttalt at han ønsker å bli værende. Schalke skal ha vist interesse for nederlenderen.

En annen som kan forsvinne ut porten på White Hart Lane er Steven Pienaar. Sørafrikaneren har ikke lyktes så godt i londonklubben, og dro på lån til gamleklubben Everton i vinter. Der vil han gjerne bli, men er nå redd for at Spurs skal kreve for mye penger for ham. Everton er som kjent ikke akkurat av de klubbene som strør om seg med pundsedlene.

Og når vi først befinner oss i den blå delen av Beatles-byen. Phil Jagielka frykter at Marouane Fellaini kan bli lokket bort fra Goodison Park i sommer.

Burvokter Robert Green har varslet at han ønsker et klubbytte, og frierne står i kø. QPR, West Bromwich Albion og spanske Malaga vil alle slå kloa i den 32 år gamle keeperen.

Manchester City kommer garantert til å handle i sommer. Roberto Mancini og hans lyseblå gjeng har allerede vunnet Premier League og til høsten er det Champions League som skal erobres. Den skjerfkledte City-sjefen vet at forsvaret kan bli bedre, og tror at Newcastles Fabrizio Coloccini kan være en nyttig tilvekst. Argentineren hadde en meget god 2011/12-sesong.

Grant Holt er heit om dagen, og mye tyder på at veteranen forlater Norwich. West Ham er interessert, men skal ha fått beskjed om å smelle 6 millioner pund på bordet for spissen.

Junior Hoilett har blitt koblet med en del klubber den siste tiden, men nå ser det ut til at mannen fra Canada havner i Tyskland. Borussia Mönchengladbach er interessert.

Vi nevner også at tyske Mats Hummels har skrevet under en ny fireårskontrakt med Borussia Dortmund. Den talentfulle stopperen har tidligere blitt koblet til Manchester United.

Stoke og Fulham håper begge å raide Ståle Solbakkens Wolverhampton for Matt Jarvis.

Til slutt tar vi også med at Swansea jakter ny manager, og at danske Michael Laudrup og engelske Ian Holloway nå kobles til den ledige jobben i Wales.

Bruker du soldagene til noe annet enn å sitte foran PC-skjermen? Slapp av, du kan få Nettavisens Premier League-rykter på SMS. Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Kilder: BBC, Sportinglife, Marca, Daily Mail, The Times, talkSport, The Telegraph, The Sun, Metro, Daily Mirror.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.