RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: gettyimages
Sist oppdatert:
Les hvor mye Chelsea og Manchester City må ut med for denne spilleren.

Både Chelsea og Manchester City er interessert i Napolis Edinson Cavanis tjenester. Det kan riktignok bli dyrt. Klubbpresident Aurelio de Laurentiss har nemlig satt en prislapp på hele 70 millioner euro for spissen.
(tribalfootball)

Frankrikes Yann M’Vila som for øyeblikket er lagkamerat med Alexander Tettey i Rennes skal være høyaktuell for Arsenal.
(talkSPORT)

Luka Modric nærmer seg en overgang til Real Madrid. Det kan du lese mer om her.
(Daily Mail)

Noe mer overraskende er det at Modrics lagkamerat Vedran Corluka nå linkes til Barcelona.
(Footy Latest)

Arbeidsledige Andy Johnson kan igjen komme til å spille for Mark Hughes. Den tidligere Fulham-spissen skal nemlig være i samtaler med Queens Park Rangers.
(The Sun)

QPR NESTE? Andy Johnson kan igjen komme til å spille for Mark Hughes.
QPR NESTE? Andy Johnson kan igjen komme til å spille for Mark Hughes.

Alex McLeish skal ha ønsket å signere Nancys venstreback Massadio Haidara før han fikk sparken i Aston Villa. Nå mener The Mirror å vite at sentrale personer i klubben vil presse Villas nye sjef Paul Lambert til å hente franskmannen.
(The Mirror)

Liverpools nye manager Brendan Rodgers skal være bekymret over sine alternativer i midtforsvaret. Nå vil Nordiren forsøke å hente Schalkes Benedikt Howedes.
(Caught Offside)

Ajax-forsvarer Jan Vertonghen har lenge vært linket til Tottenham. Det gjør han fortsatt, til tross for at Harry Redknapp nå er ferdig som manager i klubben.
(Metro)

FORTSATT SPURS-AKTUELL: Jan Vertonghen skal fortsatt være interessert i en overgang til Tottenham, til tross for at Harry Redknapp er ferdig i klubben.
FORTSATT SPURS-AKTUELL: Jan Vertonghen skal fortsatt være interessert i en overgang til Tottenham, til tross for at Harry Redknapp er ferdig i klubben.

Sveriges Markus Rosenberg skal være på ønskelisten til Swansea. Svensken er for øyeblikket klubbløs etter at han ble fristilt fra Werder Bremen.
(Daily Mail)

West Ham forsøker å hente Real Madrid-legende Guti til London. Klubben kan i midlertidig forvente seg hard konkurranse fra klubber i både Dubai og Kina.
(tribalfootball)

Så til en gammel kjenning. Tidligere Lillestrøm-spiller Robert Koren kan igjen komme til å få prøve seg i Premier League. Nyopprykkede Reading skal nemlig være interessert i Hull-spillerens signatur.
(Hull Daily Mail)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere