*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

AVSLO TILBUDET: Jordan Henderson skal ha avslått et kontraktstilbud fra Liverpool, og er nå ønsket av Chelsea. Foto: John Sibley (Reuters / NTB scanpix)

Jordan Henderson til Liverpool-rival?

Liverpool skal ifølge Metro være i samtaler med Radamel Falcao om en mulig låneavtale neste sesong. Spissen, som denne sesongen er i Manchester Unitedpå lån fra Monaco, har tilgode å imponere i Premier League.

Jordan Henderson skal ha avslått et kontraktstilbud fra Liverpool. Tilbudet skal ha vært på litt over 800.000 kroner i uken, noe 24-åringen ikke var fornøyd med. Det har sørget for at Chelsea har begynt å følge situasjonen til Liverpools visekaptein, skriver Daily Star.

Maximilliano Romero blir sett på som et vidunderbarn, og nå skal han være nære en overgang til Arsenal, melder The Sun. 16-åringen går under kallenavnet «den nye Messi» i hjemlandet.

Chelsea-spiller Oriol Romeu skal være klar for å forlate Stamford Bridge til sommeren. Spanjolen er denne sesongen på lån hos Stuttgart, skriver Mirror.

Flere spillere kan komme til å forlate Tottenham til sommeren. I rekken av spillere på vei ut av White Hart Lane, står Emmanuel Adebayor fremst i køen. Han følges av Younes Kaboul, Etienne Capoue og Paulinho, melder The Sun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.