RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

USTOPPELIG: Romelu Lukaku har scoret i seks Premier League-kamper på rad og linkes til de største klubbene i verden
USTOPPELIG: Romelu Lukaku har scoret i seks Premier League-kamper på rad og linkes til de største klubbene i verden Foto: Andrew Boyers (Reuters)

Mandagens Premier League-rykter

Belgisk målmaskin til Old Trafford?

Han har scoret i seks Premier League-kamper på rad og nå linkes Romelu Lukaku med en overgang til Manchester United. Det er den italienske nettsiden TuttoMercatoWeb som mener å vite at de røde fra Manchester har satt av 70 millioner euro til et kjøp av Evertons belgiske superspiss.

Den engelske avisen Daily Star mener å vite at Manchester United vurderer å gjøre Carlo Ancelotti til deres nye manager om Louis van Gaal skulle bli sparket. En stor del av grunnen til dette er fordi United-sjefene tror det kan være nøkkelen til å hente Cristiano Ronaldo, som jobbet sammen med Ancelotti i Real Madrid.

En annen trener som Manchester United skal vurdere er Pep Guardiola. ESPN melder at de røde fra Manchester har intensifisert kontakten med den spanske supertreneren den siste tiden. Også byrival Manchester City har tidligere blitt linket til Guardiola.

Arsenal skal følge tett med på Celta Vigos Nolito som har hatt en fantastisk sesong så langt i Spania. Den målfarlige angriperen er for tiden ute med skade, men både Barcelona og Arsenal skal være interesserte melder The Express.

En som kan forlate Arsenal er Calum Chambers og The Mirror melder at Everton og Roberto Martínez følger med på utviklingen rundt den unge engelskmannen. Avisen melder at Chambers vil være erstatteren dersom John Stones skulle bli solgt.

The Mirror melder også at Leicester City følger tett med på utviklingen rundt den nederlandske hardhausen Nigel de Jong. Claudio Ranieri skal være interessert i å tilby AC Milan to millioner pund for midtbanespilleren.

Det er visst ikke bare Claudio Ranieri som ser til det italienske markedet, for The Sun melder at Crystal Palace og Alan Pardew ser på mulighetene for å hente Juventus-spiss Simone Zaza på lån ut sesongen.

Mens Alan Pardew og Claudio Ranieri jakter i Italia så skal West Ham og Slaven Bilic se til Argentina. The Sun melder nemlig at midtbanespiller Federico Mancuello skal stå på ønskelisten. De traff veldig bra på Manuel Lanzini, klarer de å gjenta suksessen med å hente en spiller som ikke har spilt i Europa?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere