Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

KAN SKIFTE KLUBBER: Manchester Uniteds David De Gea og Chelseas Thibaut Courtois.
KAN SKIFTE KLUBBER: Manchester Uniteds David De Gea og Chelseas Thibaut Courtois. Foto: John Walton (Pa Photos)
Real Madrid skal ha gitt opp håpet om å sikre seg David de Gea.

Den engelske radiokanalen talkSPORT hevder at Real Madrid har slått fra seg tanken på å signere David de Gea fra Manchester United, da dette blir for vanskelig. Nå skal de ha blinket ut Thibaut Courtois fra Chelsea som mannen de ønsker at skal vokte buret deres i årene fremover, hevder radiokanalen.

En annen belgier som kan være på vei vekk fra London er Toby Alderweireld. Midtstopperen, som til daglig spiller i Tottenham, er ikke tatt ut i Mauricio Pochettinos tropp som skal møte Juventus i Champions League, og det spekuleres i om han nå kan være på vei vekk. The Telegraph hevder at Real Madrid, Chelsea og Manchester City følger nøye med på situasjonen.

En annen spiller som fort forsvinner fra Tottenham er Fernando Llorente. Før møtet med gamleklubben Juventus innrømmet spanjolen at han savner å spille for den italienske giganten. The Mirror tror dette fort kan lede til en retur for Llorente til «den gamle dame».

Les mer: Sundby med klart svar ttil TV 2-Ernst etter å ha tatt OL-sølv

Manchester United, Liverpool og Tottenham skal alle ha vist interesse for Deportivo La Coruña-angriper Pinchi, hevder The Sun. 22-åringen har ikke fått allverdens med sjanser i klubben som kjemper mot nedrykk i LaLiga, men skal ha imponert såpass at engelske storklubber har meldt sin interesse.

Ifølge den portugisiske avisen Record har Arsenal sett seg ut en av de største talentene i storklubben Benfica. Arsene Wenger skal nemlig ha satt navnet Andrija Zivkovic høyt på ønskelisten over spillere han ønsker inn sommeren 2018.

Lokalavisen Leicester Mercury skriver at Riyad Mahrez har skværet opp med sine lagkamerater i Leicester etter overgangsfadesen i januar. Algireren virket å være nære en overgang til Manchester City før det hele falt sammen i tolvte time.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!