Mandagens Premier League-rykter

FORELØPIG INGEN SUKSESS: Storkjøpet Fred får instrukser av førstelagstrener Mike Phelan under kampen mot Huddersfield i jula, en av få ligakamper han har spilt siden managerbyttet i Manchester United.

FORELØPIG INGEN SUKSESS: Storkjøpet Fred får instrukser av førstelagstrener Mike Phelan under kampen mot Huddersfield i jula, en av få ligakamper han har spilt siden managerbyttet i Manchester United. Foto: Oli Scarff (AFP / NTB scanpix)

Ole Gunnar Solskjær er klar på at Fred har en fremtid på Old Trafford, til tross for at brasilianeren ble utelatt fra troppen mot Fulham i helgen.

11.02.19 06:54

Den brasilianske midtbanespilleren Fred har ikke vært noen stor suksess på Old Trafford etter overgangen fra ukrainske Sjakhtar Donetsk i sommer. 25-åringen ble utelatt fra troppen som møtte Fulham i helgen, men Ole Gunnar Solskjær sier ifølge Manchester Evening News at brasilianeren har en fremtid på Old Trafford, til tross for utlelatelsen.

Den tidligere Manchester United-keeperen Peter Schmeichel sier ifølge The Sun at sønnen hans, Kasper, kan komme til å forlate Leicester fordi han ikke er tilfreds under manager Claude Puels ledelse.

Wolverhampton fortsetter å se mot Portugal i jakten på forsterkninger. Ifølge The Mirror leder klubben an i jakten på Benficas 19 år gamle midtbanetalent Joao Felix.

Tiemoue Bakayoko har fått en ny vår på utlån fra Chelsea til AC Milan. Daily Star hevder imidlertid at dersom Serie A-klubben vil ha franskmannen permanent, vil Chelsea kreve Franck Kessie i retur.

Flere europeiske toppklubber har Ajax-midtstopperen Matthijs de Ligt på sin ønskeliste, men ifølge Calciomercato er det Juventus som leder an i jakten på 19-åringens signatur. Barcelona, Manchester City og Liverpool er blant klubbene som kobles til midtstopperen.

Serie A-mesterne ønsker også å forsterke laget offensivt til sommeren. Tuttosport hevder at Isco og James Rodriguez står på blokka som mulige erstattere for Paulo Dybala dersom han skulle bli solgt etter sesongen.

Jurgen Klopp har sett seg ut Leeds-vingen Jack Clarke som en mulig fremtidig Liverpool-spiller og kan komme til å gjøre et framstøt for å hente 18-åringen allerede til sommeren, skriver The Express.

Mesut Özil har kun vært i aksjon for Arsenal én gang siden andre juledag, da han spilte 76 minutter mot Cardiff. Italienske Calciomercato hevder å vite at London-klubben nå håper å selge den tyske midtbanespilleren til Inter etter sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag