Mandagens Premier League-rykter

HØYE KRAV: Paul Pogbas lønnskrav kan vise seg å være for høye for Real Madrid.

HØYE KRAV: Paul Pogbas lønnskrav kan vise seg å være for høye for Real Madrid. Foto: Sergio Perez (Reuters / NTB scanpix)

Hevder Paul Pogbas skyhøye lønnskrav kan velte gigantovergang.

23.04.19 09:51

Manchester United-stjernen Paul Pogba kobles stadig vekk fra klubben og etter helgens knusende nederlag borte mot Everton roer ikke akkurat ryktene seg. Ifølge spanske AS skal imidlertid lønnskravet til franskmannen være såpass høyt at selv Real Madrid kan få problemer med å få til en avtale med midtbanemannen.

Chelsea kobles igjen med Barcelona-profilen Philippe Coutinho. Den blå londonklubben ser på brasilianeren som en fin erstatter for Eden Hazard, som kan bli solgt til Real Madrid i sommer, melder Calciomercato.

Manchester United vurderer å tilby Mike Phelan rollen som «teknisk direktør» i klubben, en slags sportsdirektørrolle, ifølge Daily Mail. Det betyr i så fall at Michael Carrick kan bli fromfremmet til å bli Ole Gunnar Solskjærs assistent i United.

Både Liverpool og Arsenal skal være interessert i å signere Thorgan Hazard fra tyske Borussia Mönchengladbach i sommer, ifølge Daily Star.

Liverpool er blant klubbene som har tatt kontakt med franske Lille med tanke på en overgang for ettertraktede Nicholas Pepe, melder The Mirror.

Ayoze Perez har spilt lenge i Newcastle, men nå hinter spanjolen om at tiden kan være moden for et klubbytte etter sesongen, hevder The Mirror.

Newcastle kan også miste manager Rafael Benitez, ifølge Daily Star. Det til tross for at spanjolen skal ha blitt lovet å få bruke rundt 100 millioner pund på nye spillere i sommervinduet.

Til lokalavisen Newcastle Chronicle sier for øvrig Benitez at han mener klubbens lønnsstruktur står i veien for at Newcastle skal blomstre i Premier League.

Nice-president Gauthier Ganaye skal ha uttalt at hans klubb vurderer å gjøre et forsøk på å hente Chelseas Olivier Giroud etter sesongen, skriver Goal.com.

Kylian Mbappé kobles i ny og ne bort fra PSG og den siste tiden har det vært en del snakk om at Zinedine Zidane ønsker hurtigtoget i Real Madrid. Mbappé selv uttaler imidlertid at det ikke er aktuelt å forlate den franske klubben, ifølge Canal +.

AC Milan ønsker å gjøre overgangen for Tiemoue Bakayoko permanent, melder Calciomercato. Midtbanespilleren har vært på lån hos italienerne fra Chelsea denne sesongen. Prislappen skal ligge på rundt 30 millioner pund.

Real Madrid-stjernen Marcelo skal ikke ha noe ønske om å forlate den spanske storklubben, selv om det til stadighet ryktes at han kan være på vei bort. Juventus er blant klubbene som har blitt koblet med brasilianeren, ifølge The Mirror.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.