Mandagens Premier League-rykter

PÅ VEI BORT: Eden Hazard kan snart bytte ut England med Spania.

PÅ VEI BORT: Eden Hazard kan snart bytte ut England med Spania. Foto: Hannah Mckay (Reuters)

Chelsea sin største stjerne skal ha tatt en avgjørelse om hvor fremtiden ligger.

13.05.19 07:54

Det har lenge vært spekulasjoner om hvor Chelsea sin største stjerne spiller neste sesong. Nå skal Eden Hazard ha bestemt seg, ifølge engelske Daily Mail har han tatt valget og fortalt Chelsea om at han vil til Real Madrid.

Ifølge den spanske radiokanalen Cardena Ser skal Chelsea ønske å erstatte Hazard med Coutinho. Barcelona-spilleren har ikke slått ut i full blomst hos den spanske storklubben siden overgangen fra Liverpool. Chelsea skal ifølge Cardena Ser være den eneste klubben som har vist interesse for brasilianeren i det siste. Overgangen forutsetter at London-klubben vinner frem med sin anke på overgangsnekten de er pålagt fra FIFA de neste to overgangsvinduene.

En annen spiller som også kan være på vei fra England til Spania er Alexandre Lacazette. Ifølge Goal.com kan franskmannen være på vei inn dørene i Katalonia, om ikke Barcelona lykkes med å lande en avtale med Atletico Madrid angående Antoine Griezmann.

Manchester United trenger nye spillere denne sommeren og det vil garantert være stor bevegelse inn og ut av dørene på Old Trafford. Nå sier West Ham-manager Manuel Pellegrini ifølge den engelske avisen The Mirror, at det vil bli vanskelig å beholde Declan Rice. Manchester United skal stå først i køen, men også Chelsea skal være interessert i spilleren som har fått et slags gjennombrudd i Premier League denne sesongen.

Everton er en annen klubb som vil forsterke seg før neste sesong. Marco Silva vil gjerne kjøpe fri Andre Gomes som har vært på lån fra Barcelona denne sesongen, men ifølge Liverpool Echo kan han få konkurranse fra en rekke andre klubber. Tottenham skal være en av de interesserte klubbene som ønsker portugiserens tjenester.

Ifølge The Mirror skal Julian Brandt være på vei fra Bayer Leverkusen til Liverpool. Dortmund skal også være interessert i tyskeren, men avisen melder at det er «mest sannsynlig» at han velger Liverpool.

Aston Villa er godt med i kampen om opprykk til Premier League. Hvis det skulle vise seg å bli en realitet vil klubben forsøke å kjøpe fri Tammy Abraham fra Chelsea, det melder The Telegraph.

En annen spiller som kan ta turen fra Championship til Premier League er keeperen Jack Butland. Ifølge lokalavisen Stoke Sentinel kjemper Crystal Palace og Bournemouth om keeperens underskrift.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.