Mandagens Premier League-rykter

VIL BORT I SOMMER? Alexis Sanchez vil ta en kortere ferie enn vanlig, for å søke toppformen og en overgang bort fra Manchester United, skriver The Sun.

VIL BORT I SOMMER? Alexis Sanchez vil ta en kortere ferie enn vanlig, for å søke toppformen og en overgang bort fra Manchester United, skriver The Sun. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Alexis Sanchez kobles til stadighet til en overgang bort fra Manchester United i sommer.

20.05.19 06:45

Chelsea-manager Maurizio Sarri er ifølge Sky Sport Italia Juventus' førstevalg når klubben skal jakte ny trener i sommer. Italieneren kan bli erstattet av Frank Lampard i Chelsea dersom Sarri velger å returnere til hjemlandet etter kun en sesong i Premier League. Også Simone Inzaghi skal stå på Juventus' ønskeliste.

Ifølge The Sun vil Alexis Sanchez avslutte ferien sin tidlig og returnere til Manchester før han egentlig må. Årsaken skal være at chileneren vil nå en tidlig formtopp og søke en overgang bort fra Manchester United i sommer.

Kylian Mbappe hinter om at han kan komme til å forlate Paris Saint-Germain i sommer. Det har Real Madrid, Barcelona og Manchester City fått med seg, skriver Express. De europeiske gigantene trekkes fram som de eneste som i realiteten kan hente det franske stortalentet.

Yannick Carrasco skal ha fått nok av kinesisk fotball og ønsker å returnere til Europa, skriver The Sun. Ifølge avisen kan den tidligere Atletico Madrid-spilleren være høyaktuell for Arsenal, som var nær ved å signere ham allerede i januar.

Arsenal skal også være interessert i Saint-Etiennes unge midtstopper William Saliba. Goal skriver at London-klubben kan komme til å gjøre et forsøk på å hente 18-åringen i sommer.

Ilkay Gundogan ønsker å gjenoppta kontraktsforhandlingene med Manchester City, etter at det ble stopp tidligere i vår. Tyskerens nåværende kontrakt går ut etter neste sesong, skriver Daily Mail.

N'Golo Kanté har vært blant Chelseas mest stabile spillere de siste to sesongene, men nå kan det gå mot en retur til hjemlandet for franskmannen, skal man tro Talksport. Kanté vurderer nemlig en overgang til PSG i sommer, hevder nettstedet.

Manchester United er en av flere klubber som kobles til Lyons midtbanemann Tanguy Ndombele. Klubben vil imidlertid vente til Paul Pogbas fremtid på Old Trafford er avklart før de eventuelt handler, skriver Manchester Evening News.

Lille-manager Cristophe Galtier bekrefter ifølge MEN at Nicolas Pepe forlater klubben denne sommeren. 23-åringen, som har scoret 22 mål i Ligue 1 denne sesongen, har blitt koblet til klubber som Manchester United, Arsenal og Bayern München de siste månedene.

Det går også mot en ny sommer der Kostas Manolas får sin andel spaltemeter i sportsavisene rundt om i Europa. Ifølge Calciomercato er Arsenal og Juventus interessert i grekeren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.