*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

FORTSATT RØD: Det ble aldri noen overgang på Paul Pogba i sommer.

FORTSATT RØD: Det ble aldri noen overgang på Paul Pogba i sommer. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Hevder å vite hvorfor Paul Pogba ikke forlot Manchester United i sommer.

09.09.19 09:34

Pogba antydet tidlig i sommer at han kunne tenke seg et klubbytte, og den franske landslagsspilleren ble lenge koblet til Real Madrid. Overgangen ble imidlertid aldri noe av. Nå skriver Daily Star at Manchester United kan takke draktprodusenten Adidas for at spilleren ikke presset mer på for en overgang til Real Madrid. Avisen skriver at Adidas som har en personlig millionavtale med Pogba og en milliardavtale med United, fungerte som en fredsmegler mellom spillerne, agenten og klubben.

Tottenham-back Danny Rose antyder til The Mirror at han ikke har noen planer om å forlate Spurs med det første. Spurs bekreftet i sommer at engelskmannen hadde blitt gitt ekstra ferie for å finne seg en ny arbeidsgiver, men det endte aldri med noen overgang. Nå kan det virke som om Rose er innstilt på å kjempe for tilværelsen i Spurs hvor han har fått konkurranse fra Ryan Sessegnon om venstreback-posisjonen.

Chelsea skal være i samtaler med venstreback Emerson Palmieri om en langtidsavtale, skriver Daily Express. Årsaken er at London-klubben frykter spilleren kan la seg friste av et tilbud fra Juventus og Chelsea håper heller at spilleren vil signere en ny kontrakt.

Manchester United og Manchester City kjemper begge om å signere det 20 år gamle talentet Florentino Luis fra Benfica, skriver Daily Star. De viser til portugisiske Record som hevder at Pep Guardiola har bedt klubbens speidere holde et ekstra godt øye med 20-åringen. Samtidig skriver portugisiske A Bola at også representanter fra Manchester United også følger med på midtbanespilleren.

Marcos Rojo ønsker seg bort fra Manchester United og håper å gjennomføre en overgang til Aston Villa i januar, skriver Birmingham Mail. Argentineren har fått lite spilletid av Ole Gunnar Solskjær og skal ha ønsket å forlate Old Trafford allerede i sommer, men ble likevel værende i klubben. Nå gjenstår det å se hva som skjer med Rojo i januar.

Både Aston Villa og Burnley skal ha vist interesse for Leeds United-spiller Kalvin Phillips, men nå skriver The Telegraph at spilleren ser ut til å signere en ny kontrakt med Championship-klubben. Det er ventet at nyheten vil bli bekreftet i løpet av uken, hevder avisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.