*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Liverpool's Adam Lallana greets supporters at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 20, 2019.

NYE UTFORDRINGER: Adam Lallana kan forlate Liverpool når kontrakten hans går ut til sommeren. Det skriver engelske medier mandag. Foto: Jon Super (AP)

Liverpool-spiller kan være på vei vekk fra klubben. Skal være ønsket av klubber utenfor Europa.

04.11.19 08:42

Ifølge The Telegraph skal Adam Lallana være på radaren til flere klubber i Kina og MLS. 31-åringens kontrakt løper ut til sommeren og engelskmannen skal være villig til å prøve et nytt eventyr etter Liverpool-kontrakten er omme.

Arsenal sliter om dagen. Nå skal Unai Emery ha fått en måned på seg i å redde sin egen jobb. The Mirror skriver at spanjolen lever på lånt tid i London-klubben.

En som skal stå klar til å ta over jobben i Arsenal er Jose Mourinho, men nå har klubben avfeid ryktene om at portugiseren er aktuell jobben, det melder ESPN.

En annen manager som kan være aktuell for Arsenal er Max Allegri. Den tidligere Juventus-sjefen skal også stå høyt på blokka til Bayern Munchen, skriver Bild. Manager-stolen i den tyske klubben er ledig etter at Niko Kovac fikk sparken søndag.

Erling Braut Haaland står på listen til de fleste store klubbene etter en magisk høst for Salzburg. Klubben skal enda ikke ha mottatt noe bud på nordmannen, det skriver Mirror. Klubber som Manchester United, Juventus og Real Madrid skal ønske seg Haaland.

En annen spiller som skal være ønsket av Real Madrid er William Saliba. Arsenal-spilleren er utlånt til St. Etienne og har enda ikke spilt et minutt i Premier League. Allikevel skal Zinedine Zidane ønske å kjøpe franskmannen fra London-klubben, skriver Express.

Tottenham har sett til La Liga for å jakte forsterkninger. Carles Alena skal stå på ønskelisten og Barcelona-spilleren skal ha fått tillatelse til å dra på utlån til Premier League-klubben i januar, det skriver Mundo Deportivo.

Chris Smalling har hatt en god start på sitt Roma-opphold. Den italienske klubben skal stå klare til å betale 10 millioner euro til Manchester United for å gjøre avtalen permanent, det skriver Calciomercato.

Everton skal være interesserte i Adolfo Gaich. Argentineren skal være verdsatt til rundt 8 millioner pund. 20-åringen spiller i dag for San Lorenzo og trives best som spiss, skriver Siempre Ciclon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag