*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

TILBAKE? Zlatan kobles til en United-retur.

TILBAKE? Zlatan kobles til en United-retur. Foto: Dave Thompson (AP)

Kan denne svenske superstjernen returnere til Old Trafford?

11.11.19 09:34

Manchester United kan bli fristet til å hente tilbake Zlatan Ibrahimovic, skriver TuttoMercatoWeb. 38-åringen er snart kontraktsløs etter tiden i MLS og LA Galaxy. Rødtrøyene er som kjent på jakt etter flere alternativer på spissplass.

Manchester United skal samtidig ha mye på «to do-listen» i januar. Nå skriver nemlig Birmingham Mail at klubben vurderer å gjøre et fremstøt på Aston Villa-spiller John McGinn i januar. Samtidig hevder lokalavisen at United trolig må vente til sommeren dersom de skal ha et håp om å kjøpe skotten som ifølge rapportene vil koste over 50 millioner pund.


Tidligere Spania- og Barcelona-manager Luis Enrique kobles nå Arsenal-jobben. Unai Emery spås å snart være historie på Emirates, men nå melder ESPN at Enrique ikke skal være interessert i å returnere til manageryrket riktig ennå. Han mistet som kjent nylig datteren sin i tragiske omstendigheter.

Ifølge nettstedet 90min skal Tottenham ha bestemt seg for å gjøre et fremstøt på Ajax-spiller Hakim Ziyech i januar om Christian Eriksen forsvinner. Spurs-stjernen har ikke vært seg selv denne sesongen.

Neymars far har vist seg å være en frittalende figur. Nå forteller han til ESPN at familien ikke kommer til å holde samtaler med Barcelona om en mulig retur, og at sønnen kommer til å bli værende i PSG fremover.

Chelseas rivjern N'Golo Kante kobles til en overgang til Real Madrid, men ifølge The Sun har han ingen slike planer. Franskmannen skal i stedet holde mulighetene åpne for å avslutte karrieren på Stamford Bridge. Kante er 28 år.

Samme avis hevder at Burnley kommer til å kjøpe Chelseas midtbanespiller Danny Drinkwater så fort det nåværende lånet går ut i januar. Tidligere Leicester-helt Drinkwater er aldri blitt en suksess i den blå drakten.

The Telegraph skriver også at spanske Pedro også kan være på vei bort fra Chelsea. I likhet med Giroud skal London-klubben være forberedt på å selge 32-åringen som ble hentet fra Barcelona i 2015.

The Mirror skriver at Pierre-Emerick Aubameyang kan komme til å forlate Arsenal dersom klubben ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League neste sesong. Barcelona nevnes blant klubbene som skal ha angriperen på blokka.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag