*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

PREMIER LEAGUE NESTE? Ousmane Dembele skal være ønsket av flere Premier League-klubber.

PREMIER LEAGUE NESTE? Ousmane Dembele skal være ønsket av flere Premier League-klubber. Foto: Albert Gea (Reuters)

Ousmane Dembele kan være på vei til Premier League - og usikkerheten rundt Arsenal fortsetter.

09.12.19 10:00

Chris Smalling har gjort sakene sine svært bra på utlån i Serie A, og har på kort tid blitt en dominant skikkelse i Roma-forsvaret. Nå melder The Mirror at Arsenal, Everton og Leicester er interessert i å hente Manchester United-stopperen etter sesongen. Arsenal skal være i førersetet, skriver avisen.

Pedro sin tid i Chelsea kan nærme seg slutten - og Aston Villa er parate til å hente 32-åringen allerede i januar, skriver The Telegraph.

Marcos Alonso kan også være på vei ut portene på Stamford Bridge, og Inter hevdes å være en av interessentene i 28-åringen, melder Calciomercato.

Har du fått med deg Nettavisens podkast «Silly Season»? Der går vi gjennom de heteste overgangsryktene hver uke og bedømmer troverdigheten.

Hør podkasten om Jadon Sancho, Ole Gunnar Solskjær og Paul Pogba her!

José Mourinho skal ha bedt speiderne sine om å levere en endelig rapport på Edin Dzeko, skriver Sunday Mirror. Tottenham har til gode å signere en reell utfordrer til Harry Kane, og bosnieren som står med seks nettkjenninger fra 13 seriekamper denne sesongen skal være høyt på Mourinhos ønskeliste.

90min mener å vite at West Ham skal ha kontaktet Middlesbrough for å høre om de ikke kan hente Darren Randloph tilbake til klubben.

I Barcelona har ikke ting gått på skinner for Ousmane Dembele. El Desmarque rapporterer at lynvingen forventer å forlate Barcelona etter nåværende sesong - og at agenten angivelig har hatt samtaler med Chelsea, Manchester City og Paris Saint-Germain om en overgang.

Ting har heller ikke gått på skinner på Emirates denne sesongen - hvor Fredrik Ljungbergs start som Arsenal-manager har gått så som så. Mikel Arteta, som i dag er i trenerteamet til Manchester City, skal nå være den ledende kandidaten til å overta jobben på permanent basis, skriver Express.

Til tross for det, melder Daily Mail at Patrick Vieira følger nøye med på situasjonen, og Daily Star mener å vite at Arsenal-legenden er interessert i den ledige stillingen.

Goal mener på sin side å vite at Niko Kovack også ønsker Arsenal-jobben. Den tidligere Bayern München-sjefen skal sågar være til stede i London når West Ham gjester Arsenal mandag kveld, skriver nettstedet.

Annonsebilag