*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Julian Finney / Getty Images / All Over Press

Alex Ferguson åpner lommeboka for alvor.

23.07.12 16:14

Offensive midtbanespillere ser ut til å være noe Manchester United ikke kan få nok av denne sommeren.

Shinji Kagawa er allerede klar for klubben etter overgangen fra bundesligamester Borussia Dortmund, men nå ser Alex Ferguson også til en Premier League-rival for å styrke midtbaneleddet.

Fulham kan nemlig vente seg et bud fra Old TraffordMoussa Dembélé innen kort tid, skriver Metro.

Det er likevel ikke det saftigste ryktet som i skrivende stund angår de røde djevlene og midtbanespillere med offensive fibre i kroppen.

En avtale om å hente brasilianske Lucas Moura skal ifølge Daily Mirror allerede være klar. Les mer om det her!

Liverpool-manager Brendan Rodgers går samtidig ut avkrefter at flere nøkkelspillere er på vei bort fra Anfield.

HTML EMBED

Kenny Dalglishs erstatter mener ifølge Daily Telegraph at Liverpool ikke har fått bud på Martin Skrtel, i sterk kontrast til slovakens egen versjon, som sier at ingenting kan skje så lenge ikke rødtrøyene gir andre tillatelse til å snakke med ham.

I samme avis står det at Rodgers har samme synspunkt på Luis Suárez framtid hos merseysideklubben. Nordiren mener han og Suarez kun har hatt positive samtaler om kommende sesong, og tror lite på en angivelig interesse fra Juventus.

Spent på hva som skjer i din favorittklubb i sommer? Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Nettopp Juventus er også en av klubbene som konkurrerer om å lokke til seg Arsenals Robin van Persie.

Nederlenderen skal ifølge The Sun ønske seg en kontrakt som gir ham 95 millioner kroner. Manchester United og Manchester City er den italienske mesterklubbens argeste rivaler.

City gjør også et nytt forsøk på å hente Daniele De Rossi fra Roma, hevder Metro. Roberto Mancini forsøkte det samme i fjor sommer, uten å lykkes.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Reuters/Scanpix

Samme sted hevdes det at også Tottenham er på fisketur i Roma, men for manager André Villas-Boas' del er det spissen Marco Borriello som lokker. Et problem for Villas-Boas er at tyrkiske Galatasaray ser ut til å komme ham i forkjøpet.

Feyenoord-spiller Ron Vlaar langer ut mot Aston Villa etter at birminghamklubben angivelig trakk seg ut av en avtale om å hente ham. Daily Express skriver at overgangen skulle verdt rundt 30 millioner kroner.

Romelu Lukaku kan havne i naboklubben Fulham dersom The Suns opplysninger om et utlån fra Chelsea stemmer.

Premier League-nykommer Southampton vil forsterke forsvarsleddet med Blackburns Scott Dann, skriver Daily Mirror. Vi minner om at nevnte Dann har to nedrykk fra samme nivå på de to siste sesongene på CV-en.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.