RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images/All over Press
Sist oppdatert:
Real Madrid vil låne ut Kaká til Manchester United.

Real Madrid forbereder Luka Modrics ankomst og har tilbudt Manchester United å låne Kaká ut sesongen. Brasilianeren er også ønsket av sin tidligere klubb AC Milan og tyrkiske Galatasaray, men skal ha United som sitt førstevalg. Ifølge Daily Mail vurderer Sir Alex Ferguson å slå til på tilbudet, men er skeptisk til 30-åringens form etter en rekke skader de siste årene.
(Daily Mail)

Manchester City vil gi Chelsea kamp om underskriften til Fiorentinas Stevan Jovetic. Montenegrineren, som også er ønsket av Juventus, er verdsatt til 25 millioner pund. Alle tre klubbene har gjort forsøk på å hente 22-åringen denne sommeren, uten hell.
(Metro)

Adam Johnson kan være på vei bort fra Manchester City, og Martin O'Neil håper å hente den engelske landslagsspilleren for rundt 10 millioner pund. Everton og Tottenham har også vist interesse for kantspilleren, men Sunderland har lagt inn det høyeste budet. I tillegg til Stevan Jovetic, har City Scott Sinclair på sin ønskeliste.
(Daily Mail)

Victor Moses har blitt koblet til Chelsea de siste ukene, men Wigan-manager Roberto Martinez insisterer på at den tidligere Crystal Palace-spilleren ikke er på vei bort fra klubben.
(Talksport)

Daniel Agger er ønsket av Manchester City, men Brendan Rodgers har ingen planer om å selge sin midtstopper. Nå vil han tilby dansken 80.000 pund i uka for å beholde ham på Anfield i lang tid framover.
(Daily Mirror)

Michael Owen er fremdeles uten klubb etter at han ble frigitt av Manchester United. Nå ser det imidlertid ut til at angrepsspilleren nærmer seg en ny kontrakt. 32-åringen er nemlig i forhandlinger med Everton om en overgang.
(Daily Mail)

Milan er fremdeles interessert i å sikre seg Nicklas Bendtner fra Arsenal og er villig til å tilby Philippe Mexes i en byttehandel. Franskmannens skyhøye lønn kan imidlertid stikke kjepper i hjulene for en overgang.
(The Sun)

Tottenham er også ute etter å forsterke angrepet og skal nå ha vendt blikket mot Marouane Chamakh, som ikke har slått til for fullt i Arsenal. Andre Villas-Boas er desperat etter å få en ny spiss inn i stallen og har forhørt seg om mulighetene for å låne marokkaneren ut sesongen.
(Daily Mirror)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere