RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Reuters / Scanpix
Sist oppdatert:
Michael Owen og Didier Drogba er Liverpools siste håp.

Liverpool klarte ikke å få inn noen ny spiss før overgangsvinduet stengte natt til lørdag, og mot Arsenal søndag var det tydelig at de røde manglet krutt på topp. Nå vurderer manager Brendan Rodgers å hente inn en gratisspiller, og blant de som er tilgjengelige på markedet er tidligere Liverpool-helt Michael Owen. Han skal være et alternativ for nordiren.

Sunderland skal imidlertid også være lystne på Owen, og det samme gjelder for Stoke. Owen ble frigitt av Manchester United etter forrige sesong.

Tidligere Liverpool-spiller Robbie Fowler sier for øvrig til talkSPORT at han er skuffet over det gamleklubben foretok seg på overgangsvinduets siste dager. Liverpool sendte Andy Carroll på lån til West Ham torsdag, og fikk aldri inn en erstatter. - Når Liverpool lot Andy gå så måtte de forsikret seg om å få en ny spiller inn, sier den tidligere måljegeren.

Liverpool kobles for øvrig også til tidligere Chelsea-spiller Didier Drogba mandag. Også han kan være tilgjengelig på gratis overgang.

En annen som må ut på spillerjakt er Swanseas Michael Laudrup. Dansken skal ha sagt at han nå er på jakt etter en erstatter for skadde Neil Taylor. Venstrebacken pådro seg en skade i møtet med Sunderland denne helgen og det er ventet at han vil være ute resten av sesongen. Også Laudrup må se seg nødt til å finne en gratis erstatter for venstrebacken.

PS. Se flere Premier League-nyheter i videospilleren til høyre for denne artikkelen.

Overgangsvinduet er som kjent stengt, men avisene er likevel ikke helt tomme for rykter. Metro hevder for eksempel at Raul Meireles skal være ferdig i Chelsea og at neste stopp for portugiseren kan bli Fenerbache i Tyrkia. Den blå londonklubben har hentet inn flere spillere i Meireles posisjon den siste tiden, og den offensive midtbanemannen er langt unna førstelaget.

Tottenham har en rekke keepere i stallen og nå vurderer André Villas-Boas å leie ut et par av burvokterne til mindre klubber. Både Heurelho Gomes og superveteran Carlo Cudicini kan være på vei ut porten på White Hart Lane. Tottenham sikret seg den franske landslagskeeperen Hugo Lloris fredag, samtidig som gode gamle Brad Friedel fortsatt også holder koken.

Wigan ønsker også å forsterke troppen og vil nå kjøpe Crystal Palaces talentfulle Wilfried Zaha i januar, skriver The Mirror. Klubben skal være villig til å legge rundt tre millioner pund på bordet for spilleren, og samtidig låne han tilbake til Crystal Palace ut den inneværende sesongen.

Til slutt tar vi med at superspiss Falcao hos Atlético Madrid sier han gjerne tar turen til Premier League i vinter. Vi tipper Chelsea som neste klubb for måljegeren. Falcao herjet nemlig med de blå under Supercupfinalen fredag, og Roman Abramovitsj fikk nok vann i munnen av colombianerens prestasjoner.

Kilder: BBC, Sportinglife, The Mirror, Daily Star, The Sun, Metro, talkSPORT.

PS. Se flere Premier League-nyheter i videospilleren til høyre for denne artikkelen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere